Futbol

G.Saray'dan 'mecburi' transfer

30 Aralık 2014 Salı 12:36 - Son Güncelleme 30 Aralık 2014 Salı 12:44

Granada'ya kiralık olarak gönderilen Dany'de korkulan oldu.

Galatasaray'dan kiralık olarak bir sezonluğuna Granada'ya transfer olan Dany Nounkeu'da korkulan oldu.

Granada Kulübü'ne yakın kaynaklar, sezon başından bu yana hiçbir lig maçında forma giyemeyen, sadece Kral Kupası'ndaki Cordoba maçında 45 dakika oynayan Kamerunlu futbolcu ile yolların ayrıldığını duyurdu.

Oyuncu ile kulüp arasında gerçekleştirilen görüşmeden ayrılık kararı çıktığı, tecrübeli savunmacının kiralık kontratını feshederek ligin ikinci yarısında yola sarı-kırmızılılar ile devam edeceği bildirildi.

Defans bölgesinde sakatlıklar nedeniyle opsiyonu az olan teknik direktör Caparros'un Granadalı idarecilere savunmaya takviye yapılması isteğini ilettiği ve bu bölge için arayışların şimdiden başladığı belirtildi.

Chedjou'nun gidişi denk geldi

Dany Nounkeu'nun geri dönüşü karşısında nasıl bir tutum alacağı merakla beklenen Galatasaray cephesinde ise Aurelien Chedjou konusunda yaşanan can sıkıcı gelişmenin ardından Dany'nin dönüşüne onay verilebilir.

Kamerun Milli Takımı'nın Afrika Uluslar Kupası kadrosuna son anda sakatlanan bir oyuncunun yerine dahil edilen Chedjou'nun 6 Ocak'tan itibaren milli takım kampına katılacak olması ve 8 Şubat'a kadar turnuvada yer alma ihtimali nedeniyle, vatandaşı Dany devre arası kampına dahil edilerek savunmadaki eksikliği gidermek adına kadroya dahil edilme ihtimali doğdu.

(Skorer)

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz