Futbol

G.Saraylı oyuncuların Terim'e veda mesajları

25 Eylül 2013 Çarşamba 20:09 - Son Güncelleme 25 Eylül 2013 Çarşamba 23:04

Galatasaraylı bazı oyuncular, Fatih Terim'le yolların ayrılmasının ardından Twitter hesaplarından hocalarına veda etti.

Melo'nun ardından kaptan Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Bruma, Yekta Kurtuluş ve Emre Çolak da twitter hesaplarından Terim'in gidişiyle ilgili mesaj yazdı.

İŞTE O MESAJLAR:

SELÇUK İNAN: Her zaman yanımızda oldugunuz, bize yaptıklarınız ve yasattıklarınız ıcın tesekkur ederız hocam..

BURAK YILMAZ: Acısıyla tatlısıyla geçen hergün için bize olan inancının güveniniz için sonsuz teşekkürler, yolunuz açık olsun Hocam

EMRE ÇOLAK: Bize yaptıklarınız ve yaşattıklarınız için çok teşekkür ederiz hocamm ...

SEMİH KAYA: Bugünlere gelmemde çok büyük emeği olan, kimsenin ismimi bilmezken bana güvenip hayalleriyle büyüdüğüm parçalı formayı teslim eden, kendisine ömür boyu minnettar kalacağım herşeyden evvel büyük insan sayın hocamız Fatih Terim'e yaşattığı ve öğrettikleri için çok teşekkür ederim.

Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Felipe Melo da görevine son verilen teknik direktör Fatih Terim için sosyal paylaşım sitesi Instagram'daki hesabından teşekkür mesajı yayımladı.

MELO: Kendisi Galatasaray'ın kapılarını bana açtı ve hep benim yanımda oldu. Hasan Şaş ve Ümit Davala'yla beraber bizim takım olarak büyümemizi sağladı. Engin futbol bilgisinden çok şeyler öğrendik. Anılar, kazanılan şampiyonluklar, Süper Kupa'da, Şampiyonlar Ligi'nde geçen seneki başarılarımız aklımdan hiç çıkmayacak.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz