Futbol

Gümüşdağ'dan flaş Arda açıklaması

13 Ocak 2018 Cumartesi 22:03 - Son Güncelleme 14 Ocak 2018 Pazar 01:30

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Arda Turan transferinin ayrıntılarını TRTSPOR'a açıkladı. Arda transferinin kolay gerçekleşmediğini belirten Gümüşdağ, "Milli futbolcunun 1 buçuk yıl içinde tekrar Avrupa'ya döneceğine inanıyorum" dedi. Gümüşdağ, transferin maliyetiyle ilgili olarak ise "Arda Turan için Barcelona'ya kiralama bedeli verilmedi. Arda'nın maaşını ödüyoruz ama meblağın ne olduğunu, basın toplantısında açıklayacağım" diye konuştu.

TRTSPOR'da yayınlanan "Stadyum" programına telefonla bağlanan Gümüşdağ, flaş transfer hamlesiyle ilgili ayrıntıları paylaştı.

Milli futbolcu Arda Turan'ın Barcelona'dan ayrılma ihtimalinin ortaya çıkmasının hemen ardından kulübüyle görüşmelere başladıklarıni kaydeden Gümüşdağ, "Arda Turan transferi kolay olmadı" diye konuştu.

Göksel Gümüşdağ, Arda Turan'ın pazar günü sağlık kontrolünden geçeceğini ve pazartesi günü ise sözleşme imzalayacağını belirtti.

"Barcelona'ya kiralama bedeli verilmedi"

30 yaşında olan Arda Turan'ın bir buçuk yıl içinde tekrar Avrupa'ya transfer olabileceğini vurgulayan Gümüşdağ, transferin maliyetiyle ilgili de açıklama yaptı.

Gümüşdağ, "Arda Turan için Barcelona'ya kiralama bedeli verilmedi. Arda'nın maaşını ödüyoruz ama meblağın ne olduğunu, ne fedakarlıklar yapıldığını basın toplantısında açıklayacağım" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz