Futbol

Güneş, Aboubakar ve Talisca ne dedi?

03 Eylül 2016 Cumartesi 22:54 - Son Güncelleme 03 Eylül 2016 Cumartesi 21:18

Güneş ve yeni transferler Aboubakar ile Talisca'dan maç sonrası açıklama geldi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Gaziantepspor ile oynadıkları ve 3-0 kazandıkları hazırlık maçının skorundan çok, sahada yaptıklarının önemli olduğunu söyledi.

BEŞİKTAŞ YENİ TRANSFERLERİYLE COŞTU

Güneş: "Yeni gelen oyuncuları görme açısından iyi oldu"

Karşılaşmanın ardından BJK TV'ye açıklamalarda bulunan Şenol Güneş, takımının antrenmanda yaptığı çalışmaları sahada görmek adına güzel bir maç olduğunu belirterek, "Skor önemli değil, yaptıklarımız önemli. Genel durumumuzu görmekte fayda var. Yeni gelen oyuncuları görme açısından iyi oldu" dedi.

Bugünkü futbollarının lig için ölçü olmayacağını dile getiren Güneş, şunları söyledi:

"Önemli olan ligde kazanabilmek. Kardemir Karabükspor maçına iyi hazırlanabilmemiz açısından güzel oldu. Daha hazır olacağız. Sahada zaman zaman güzel paslar yaptık, top kayıpları oldu. Bunlar olacak şeyler. Büyük bir takımız. Oyuncularımızın hepsi değerli. Tolga, Fabricio ve Utku hepsi aynı değerde. Farklı olan onların sahada yaptıkları. Kimin ne zaman oynayacağı belli olmaz. Kaybetmeye tahammülümüz yok. Tribünde taraftarlarımız vardı. Bu çok güzel bir şey. Olumsuz tezahüratlar ise bizlere yakışmaz."

Aboubakar: "Uyum aşamasındayım. Talisca'ya teşekkür ediyorum"

Beşiktaş'ın yeni transferlerinden olan ve Gaziantepspor karşısında 1 de gol atan Vincent Aboubakar, iyi bir başlangıç yaptığını vurguladı.

Siyah-beyazlı formayla ilk maçına çıktığını hatırlatan Kamerunlu futbolcu, "İlk maçımda benim için önemli bir gol attım. Uyum aşamasındayım. Belirli bir noktaya geldik. Goldeki pasından dolayı Talisca'ya teşekkür ediyorum. Taraftar sayısının yüksek olduğu maçlarda, bunu daha iyisinin olacağını biliyorum. En iyi değerlendirmeyi taraftarlar yapar. Hocamızın istediklerini anlamaya çalışıyorum. İyi bir yoldayız. Gelişmeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Talisca: "Bugün ilk adımı attım"

Gaziantepspor karşısında 1 gol ve bir asistlik performans ortaya koyan Anderson Talisca, "Bugün ilk adımı attım. Çok mutluyum. Hazırlık maçı olsun olmasın Beşiktaş’ın hedefi her zaman galibiyettir." değerlendirmesinde bulundu.

Galibiyetten dolayı tüm takım arkadaşlarına teşekkür eden Talisca, "Adaptasyon dönemi iyi geçiyor. Takım içerisinde çok iyi uyum var. Hocamızın gösterdiği yolda devam ediyoruz. Kazanma alışkanlığı önemli. Bugün iyi işler yaptık. Ben 22 yaşındayım. Kendime kulüp içerisinde yer ediniyorum. Beni çok iyi karşıladılar. Şimdi önümüzde çalışma haftası var. Sıkı çalışıp önümüzdeki maça hazırlanacağız" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz