Futbol

Güneş Bursa'dan ayrıldı, Beşiktaş mı?

04 Haziran 2015 Perşembe 17:53 - Son Güncelleme 04 Haziran 2015 Perşembe 22:17

Sözleşmesi sona eren Güneş, başkan Bölükbaşı ile görüştü ve Bursa'dan ayrıldı.

Bursaspor Kulübü ile sözleşmesi sona eren teknik direktör Şenol Güneş, kentten ayrıldı. Yeşil-beyazlı ekibin başkanı Recep Bölükbaşı ile ayaküstü görüştüklerini ifade eden Güneş, "İsterlerse yerime teknik direktör bakabileceklerini söyledim" dedi. Güneş'in ismi uzun süredir Beşiktaş ile anılıyor. Deneyimli çalıştırıcının siyah-beyazlı ekip ile anlaştığı yönünde basında iddialar yer alıyor.

Güneş, AA'ya yaptığı açıklamada, Özlüce Tesisleri'nde kulüp başkanı Recep Bölükbaşı ile görüştüklerini söyledi.

Bölükbaşı'nın, "Hocam ne yapacağız?" dediğini aktaran Güneş, "Görüşmemiz ayaküstü oldu. Ben de kendisine daha önce yaptığımız konuşmaları hatırlattım ve oyuncuların takımda kalmasını gerektiğini bildirdim. Ardından da başkana, aceleleri varsa isterlerse yerime teknik direktör bakabileceklerini söyledim. Sadece bunu konuştuk" ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş, görüşmenin ardından Bursa'dan ayrıldığını, UEFA Şampiyonlar Ligi finalini izleyeceğini ve daha sonra tatil yapacağını kaydetti.

Bursa'yı ve Bursaspor'u çok sevdiğini vurgulayan Güneş, görevde bulunduğu sürede kulüpte iyi işler yaptıklarını sözlerine ekledi.

Güneş'in, kulüpteki eşyalarını topladığı, kendisine tahsis edilen otomobili de teslim ettiği öğrenildi. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz