Futbol

Güneş, Larin'in performansını nasıl buldu?

07 Nisan 2018 Cumartesi 23:03 - Son Güncelleme 07 Nisan 2018 Cumartesi 23:14

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Göztepe'yi 5-1 yenen Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, siyah-beyazlı formayla ilk maçında gol bulan Cyle Larin'in performansını değerlendirdi. 

Güneş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 

Siyah-beyazlı formayla ilk maçında gol bulan Cyle Larin'in performansını değerlendiren Şenol Güneş, "Larin, genç bir oyuncu. Eksikleri olan bir oyuncu. Koşu temposu olarak hareketli. Oynadığı kısa süre içinde onu göstermeye çalıştı. Hem rakibe baskı yaptı hem pozisyon aramaya başlamıştı. Hala çok eksiği var. Oyun başında oynamakla, skor koptuğunda oyuna girmek arasında fark olabilir. Mustafa da gol atmadı ama olumlu buluyorum. Vida da istekli girdi" şeklinde görüş belirtti.

"Talisca'nın kalmasını isterim"

Güneş, bu sezon takımın en etkili oyuncusu olan ve Göztepe karşısında da golünü kaydeden Anderson Talisca konusunda ise "Talisca'nın kalmasını isterim. Transfer konusu bizim dışımızda bir olay. Yediğimiz golde onun hatası var. Topu kaybeden oydu. Gol atması önemli, gol atacağını hissettiren bir oyuncu. Yeter ki oynamak istesin" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz