Futbol

Güneş'ten beklenen hamle

14 Şubat 2016 Pazar 19:38 - Son Güncelleme 14 Şubat 2016 Pazar 17:45

Şenol Güneş, Medipol Başakşehir maçında Necip Uysal'a forma verdi.

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Medipol Başakşehir'e konuk olan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, Gaziantepspor maçının 11'inde tek değişikliğe giderken, cezalı Marcelo Guedes'in yerine stoperde Necip Uysal'a forma verdi.

Güneş, siyah-beyazlı ekibin Süper Lig'in 20. haftasında sahasında Gaziantepspor'u 4-0 yendiği karşılaşmada ilk 11'de görev alan, ancak hafta içi Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Torku Konyaspor'la yapılan mücadelede kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Marcelo Guedes'in yerine defansta Necip'e şans verdi. Tecrübeli teknik adam, diğer 10 oyuncuda ise değişikliğe gitmedi.

Kaleyi Tolga Zengin'e emanet eden Güneş, defansı Andreas Beck, Alexis Delgado, Necip Uysal ve İsmail Köybaşı dörtlüsünden oluşturdu.

Defansın önünde Atiba Hutchinson'ı oynatan siyah-beyazlı teknik adam, orta alanın sağında Gökhan Töre'ye, ortada Oğuzhan Özyakup ve Jose Sosa'ya, sol kanatta ise Olcay Şahan'a görev verdi. Beşiktaş'ın ileri ucunda ise Mario Gomez yer aldı.

Siyah-beyazlı ekipte Denys Boyko, Dusko Tosic, Serdar Kurtuluş, Ricardo Quaresma, Veli Kavlak, Kerim Frei ve Cenk Tosun ise yedek soyundu.

Delgado'nun partneri Necip Uysal

Beşiktaş'ta, Medipol Başakşehir karşısında stoperde Alexis Delgado ve Necip Uysal ikilisi görev yaptı.

Siyah-beyazlı ekipte, Luiz Rhodolfo'nun sakatlığı sebebiyle sezonu kapatmasının ardından Marcelo Guedes'in de Ziraat Türkiye Kupası'nda Torku Konyaspor'la yapılan maçta kırmızı kart görerek cezalı duruma düşmesiyle defans mevkisinde bir tek Alexis Delgado kalmıştı.

Teknik direktör Şenol Güneş, karşılaşma öncesi krize dönüşen defans konusunda son kararını verdi ve İspanyol futbolcunun yanında Necip Uysal'ı görevlendirdi. 

Quaresma ve Boyko yedekler arasında

Beşiktaş'ta Ricardo Quaresma ve Denys Boyko, Medipol Başakşehir karşısında yedek soyundu.

Siyah-beyazlı formayla ligde son olarak 17. haftadaki Torku Konyaspor maçında ilk 11'de görev yapan Portekizli oyuncu, geride kalan hafta Gaziantepspor'la yapılan karşılaşmada yedek kulübesinde beklemiş ve oyuna girme şansı bulamamıştı.

Beşiktaş'taki ilk maçına hafta içi Ziraat Türkiye Kupası'nda Torku Konyaspor'la oynanan maçta çıkan Denys Boyko da yedek kulübesinde oturan isimler arasında yer aldı.

Henüz takıma uyum sürecinde olan Ukraynalı file bekçisinin yerine kaleyi Tolga Zengin korudu. 

Beşiktaş'ta ayrıca kaleci Günay Güvenç'in yanı sıra Tolgay Arslan ve Mustafa Pektemek de 18 kişilik maç kadrosunda yer almadı. 

Beşiktaş taraftarından Emre Belözoğlu'na tepki

Beşiktaşlı taraftarlar, Medipol Başakşehir forması giyen tecrübeli futbolcu Emre Belözoğlu'na tepki gösterdi.

Lacivert-turunculu ekibin karşılaşma öncesi ısınmak için sahaya çıktığı sırada siyah-beyazlı taraftarlar, Fenerbahçe'den transfer edilen 35 yaşındaki futbolcu aleyhinde tezahüratlarda bulundu.

Emre Belözoğlu'nun da bu tezahüratlar sonrasında Beşiktaş tribünlerine doğru dönerek el işaretiyle tepki göstermesi dikkati çekti.

Medipol Başakşehir'de 2 değişiklik

Medipol Başakşehir'de teknik direktör Abdullah Avcı, Spor Toto Süper Lig'de son oynanan Bursaspor maçının 11'inde 2 değişiklik yaptı.

Lacivert-turunculu teknik adam, 20. haftada oynanan ve 3-3 berabere biten karşılaşmada ilk 11'de görev yapan Rajko Rotman'ın yerine Mahmut Tekdemir'e, cezalı Uğur Uçar'ın yerine de Alexandru Epureauna'ya şans verdi. 

Medipol Başakşehir'den "Sevgililer Günü" sürprizi 

Medipol Başakşehir Kulübü, "14 Şubat Sevgililer Günü"ne denk gelen maçta sürpriz bir uygulamaya gitti.

Passoligi olan kadın ve öğrenciler, Beşiktaş karşılaşmasını tribünden ücretsiz izledi. Sponsor bir firma tarafından Kuzey Kale Arkası Tribünü'nde oluşturulan ve restorana dönüştürülen özel bölümde ise çiftler, hem müsabakayı izledi hem de yemek yedi.

Bu arada Beşiktaş taraftarı da kendilerine ayrılan Güney Kale Arkası Tribünü çok büyük ölçüde doldurdu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz