Futbol

Güneş'ten galibiyet yorumu!

28 Eylül 2014 Pazar 17:02 - Son Güncelleme 28 Eylül 2014 Pazar 19:27

"Dirençli ve inançlı olan kazanacaktı, başardık!"

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ç. Rizespor maçının ardından iki takımın da kazanmaya ihtiyacı olduğunun altını çizdi.

Çaykur Rizespor'un maç kazanamama stresi yaşadığını belirten Güneş, şöyle devam etti:

"Biz de kazanamama baskısını yaşadık. Bu maçta ilk yarı üstünlüğümüz vardı. İkinci yarı maça Çaykur Rizespor ortak oldu ama yine de kazanmaya yakın takım bizdik. Çaykur Rizespor iyi bir takım. İyi sonuçlar alacaktır, çok can yakacağını düşünüyorum. Biz de bugün kaybetsek kötü olacaktı. Dirençli ve inançlı olan kazanacaktı. Kazanma anlayışımız iyiydi. İyi oynayarak üç puan almayı başardık."

Çok donanımlı ve tecrübeli takım olmadıklarına dikkati çeken Güneş, maçı yönetemediklerini, artıları ve eksikleri bulunduğunu söyledi.

Volkan'ın sürekli hakemle konuştuğunu anlatan Güneş, "Serdar Aziz çıkarken gereksiz kart gördü. Fernandao haksız olsa da 3 sarı kart görmüş. Henüz hazır değiliz. Oyun olarak da takım olarak da hazır değiliz. Oynayarak bu eksikliklerimizi gidermeliyiz" dedi.

İyi oyun için hakemlere çok iş düştüğünü vurgulayan Güneş, sözlerini şöyle tamaladı:

"Futbolu hızlı oynatmak lazım. Passolig nedeniyle sıkıntı var, taraftar ilgisi az. Takımlar çok daha fazla oyun içinde kalmalı. Türk futbolunda keyif olarak istenen seviyede değiliz. Biz de bunu etkilemeye çalışıyoruz. Oyun içerisinde korku ve kafa karışıklığı işimizi zorlaştırıyor. Şu anda oynanan futbol, Türk futbolu için iyi değil."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz