Futbol

Güneş'ten milli takım açıklaması

21 Aralık 2017 Perşembe 11:52 - Son Güncelleme 21 Aralık 2017 Perşembe 15:04

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Habertük'e açıklamalarda bulundu.

Adının milli takımla anıldığı dönemi değerlendiren Güneş, ''Benim zaten olmayacağım biliniyordu, gündem olsun diye çağırıp beni kullandılar, bende onlara yardımcı oldum'' dedi.

Futbolcularından övgüyle söz eden tecrübeli teknik adam, Beşiktaş'ın Türkiye Ligi'nde kadro olarak avantajlı olduğunu dile getirdi.

 Dusko Tosıc ve Cenk Tosun'a teklifler olduğunu ifade eden Şenol Güneş, Cenk'in teknik açıdan gitmesini istemediğini ama ekonomik açıdan bir şey diyemeyeceğini ifade etti.

Güneş, bir futbolcunun ne kadar iyi olursa olsun teknik direktörün üstüne çıkartılmaması gerektiğini belirterek, "Messi bizim takımda olsun her şeyi iyi yapsın. İstersem oynatmam'' şeklinde konuştu.

Hakem Cem Satman'ın FIFA kokartının iptaliyle ilgili de konuşan Şenol Güneş, bir maça göre değerlendirme yapmanın yanlış olduğunu belirtti.

Türkiye'de insanların bazı pozisyonlara at gözlüğüyle baktığını söyleyen deneyimli hoca ''Video Yardımcı Hakem sistemini getirip boşa para harcamasınlar, insanlar VAR'a da at gözlüğüyle bakarsa bir şey değişmez'' ifadesini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz