Futbol

Hajradinoviç'ten Türk Milli Takımı yorumu

01 Ocak 2020 Çarşamba 16:22 - Son Güncelleme 01 Ocak 2020 Çarşamba 16:31

Kasımpaşalı Haris Hajradinoviç, Tam Saha Dergisi'ne konuştu. A Milli Futbol Takımımızın 2020 Avrupa Şampiyonası'ndaki şansını değerlendiren Boşnak oyuncu, "Gidebilecekleri yerin sonu yok. Her şeyi yapabilirler" ifadesini kullandı.

Kasımpaşa forması giyen Haris Hajradinoviç, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Tam Saha Dergisi'ne konuştu.

"Tayfur Havutcu'nun farklı bir tarzı var"

Yeni teknik direktörleri Tayfur Havutcu'nun farklı bir tarzının olduğunu söyleyen Boşnak oyuncu, "Her idmanda, her maçta oyuncularından maksimumu istiyor. Bu da bizler için çok iyi bir şey. İdmanda maksimumunu veren her oyuncu, maçta da verecektir. Bu da bizim maç kazanmamızı sağlayacaktır" ifadelerini kullandı.

"Türk Milli Takımının yapabileceklerinin sonu yok"

A Milli takımının 2020 Avrupa Şampiyonası'ndaki şansını da değerlendiren 25 yaşındaki futbolcu, "Türk Millî Takımı'nı kutlarım. Eleme maçlarında gösterdiği performansı ve takım oyununu tekrarlarlarsa gidebilecekleri yerin sonu yok. Her şeyi yapabilirler" şeklinde konuştu.

Milli futbolcuların "asker selamı" vermesini de değerlendiren Hajradinoviç, "Bununla alâkalı olumsuz bir şey söylemem mümkün değil. Golü attıktan sonra yapmak istedikleri şeyi yaptılar. Kendi ülkelerine duydukları saygıdan dolayı askerlerine selam gönderdiler" dedi.

"Süper Lig hepsinden farklı"

Bugüne kadar Bosna-Hersek, Hırvatistan, Belçika ve Norveç liglerinde forma giyen Hajradinoviç, "Süper Lig hepsinden farklı... Özel bir lig olduğunu düşünüyorum. Oyuncular çok kaliteli. Fiziksel güç üst düzeyde. Bireysel yetenekler çok. Burada oynamak hiç de kolay değil" ifadesini kullandı.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz