Futbol

Hakan Arslan'dan 'zorunlu mola'

02 Mayıs 2019 Perşembe 14:25 - Son Güncelleme 02 Mayıs 2019 Perşembe 14:31

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon 30 maçta forma giyen D.G. Sivasspor'un futbolcusu Hakan Arslan, kart cezası nedeniyle Medipol Başakşehir maçında oynayamayacak.

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında, Demir Grup Sivasspor evinde Medipol Başakşehir'i ağırlayacak. 

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon geride kalan 30 maçta forma şansı bulan D.G. Sivasspor'un orta saha oyuncusu Hakan Arslan, yarın oynanacak Medipol Başakşehir maçında sarı kart cezası nedeniyle yer alamayacak.

"Arkadaşlarımı yalnız bırakmak istemezdim"

Maç öncesi açıklamalarda bulunan Hakan Arslan, "Önümüzde önemli bir Medipol Başakşehir maçı var, bu maçta takımımı yalnız bırakmak istemezdim. Sahaya çıkacak bütün arkadaşlarımızın ellerinden gelen tüm fedakarlığı yapacağından eminim"  dedi.

Forma şansı bulduğu tüm maçlarda elinden geldiği kadar her şeyini sahaya yansıtmaya çalıştığını belirten Hakan, "Bizim için büyük önem arz eden Çaykur Rizespor maçında hiç sakınmadan, cezalı olup olmamam gibi bir düşünceye kapılmadım. Rizespor maçı da bizim açımızdan çok önemli ve kritik bir maçtı. Çünkü her ne kadar puan olarak alttan uzak gözüksek de aslında tam ortadaydık. Bu maçın sıkıntılı geçmesi halinde, alt tarafların puan alması halinde sıkıntı yaşayabilirdik." diye konuştu. 

"Başakşehir maçından iyi bir sonuç alacağımıza inanıyorum"

Çaykur Rizespor maçına kesin puan alma hedefiyle çıktıklarını vurgulayan Hakan Arslan, şunları kaydetti:

"Maçtan önce takımdaki herkesin sahaya her şeyini yansıtması gerektiğini konuşmuştuk. Ben de aynı şekilde mücadelemi yansıttım ve kart görerek cezalı duruma düştüm. Önümüzde önemli bir Medipol Başakşehir maçı var, bu maçta takımımı yalnız bırakmak istemezdim. Sahaya çıkacak bütün arkadaşlarımızın ellerinden gelen tüm fedakarlığı yapacağından eminim. Bunun için kart cezalısı olmamın takımımız açısından sıkıntılı olmayacağını düşünüyorum. Başakşehir maçından iyi bir sonuç alacağımıza inanıyorum." 

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz