Futbol

''Hakem hataları sezonunu da açtık''

16 Ağustos 2015 Pazar 11:24 - Son Güncelleme 16 Ağustos 2015 Pazar 11:29

Sivasspor Kulübü Başkanı Otyakmaz, maç sonu çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, "Sezonla birlikte maalesef hakem hataları sezonunu da ilk maçta böyle bir cümle kurmak istemezdim ama hakem hataları sezonunu da açmış olduk" dedi.

Otyakmaz, maçın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, önemli pozisyonlar yakaladıklarını ama farkı açamadıklarını söyledi.

Ofsayttan gol yediklerini belirten Otyakmaz, "Geriye çekildik ve maalesef ikinci gol de geldi ve bir puanla bu maçı bitirdik. Takımın oynadığı oyundan memnunum ama 3 puan almak işten bile değildi. Sezonla birlikte maalesef hakem hataları sezonunu da, ilk maçta böyle bir cümle kurmak istemezdim ama hakem hataları sezonunu da açmış olduk. Bir penaltımızın verilmediğini bir de bir golün çok net ofsayt olduğunu gördüm önümüzdeki televizyondan. Maalesef 2 puan elimizden uçtu gitti" diye konuştu.

Otyakmaz, bu yıl ligde hedeflerinin taraftarı psikolojik olarak sıkıntıya sokmayacak bir yerde yıl boyu devam etmek istediklerini vurgulayarak, "Ama inşallah Avrupa'ya gideriz" dedi.

Bilet fiyatlarıyla ilgili de konuşan Otyakmaz, "250 lira kombine 80 lira kale arkası. Kombinelere yüklenilsin tercih edilsin düşüncesiyle bu maçın fiyatını biraz daha yüksek tuttuk. Genelde adaleti ön planda tutuyorum. Bu tür maçlarda böyle bir fiyat verdiysek bundan sonraki maçlarda da böyle yapmamız lazım diye düşünüyorum" ifadesini kullandı.

Otyakmaz, "hakem hatalarıyla ilgili bir önlem alacak mısınız?" sorusu üzerine ise şunları kaydetti:

"Hakem hataları her zaman olur o konuda bir diyeceğim yok ama son maçları da da hakem hatalarıyla kapatıp yine sezonu. 3 puan alacağız, Galatasaray galibiyeti, kendi sahamızda iyi bir başlangıç, iyi bir moral. Bu çok önemliydi bizim için ama maalesef olmadı. Ben kendi gözümle gördüm golün ofsayt olduğunu. Bir de penaltı söz konusu. Olmadı ne yapalım? Nasıl biz tam olarak hazır değilsek, 2-0'dan maçı 2-2'ye ofsayt da olsa çevirebiliyorsak, hata yapıyorsak hakemlerde hata yapabilirler, normaldir. İnşallah onlara da bu yıl iyi bir sezon, hatalarının az olduğu bir sezon diliyorum."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz