Futbol

"Hakemi aramayan başkan var mı?"

07 Şubat 2015 Cumartesi 18:46 - Son Güncelleme 07 Şubat 2015 Cumartesi 19:01

Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu, Bülent Yıldırım'ı araması ile ilgili konuştu.

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Spor Toto Süper Lig'de bu akşam Fenerbahçe ile yapacakları maçın hakemi Bülent Yıldırım'ı aramasıyla ilgili olarak, "Hakemi aramayan başkan var mı?" dedi.

Bordo-mavili takımın, kamp yaptığı otelden maç için Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na hareketi sonrasında basın mensuplarına açıklamada bulunan Hacıosmanoğlu, futbolda adalet istediklerini dile getirdi.

Karşılaşmaların sahada, oyuncuların alın teriyle kazanılmasını istediklerini anlatan Hacıosmanoğlu, "Hak eden kazansın. Oyun bu. Bittiği zaman kaybeden kazananı alkışlasın, kazanan da kaybedenin üzüntüsünü paylaşsın. Yoksa onun haricinde bizim aldığımız ceza önemli değil. Önemsemiyorum. Yukarıda Allah var. Onun da bir adaleti var. Biz ona güveniyoruz" dedi.

"Hakemi aradığımızı söylüyorlar. Hakemi aramayan başkan var mı?"

İbrahim Hacıosmanoğlu, karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım'ı aramasıyla ilgili olarak şunları söyledi:

"Hakemi aradığımızı söylüyorlar. Hakemi aramayan başkan var mı? Ben hakem arkadaşımı aradım. Ona, 'Televizyonda yorum yapan iyi niyetli ve art niyetlilere malzeme vermeyin, sizi değil oynanan oyunu yorumlasınlar. Allah yardımcınız olsun' dedim. Bülent hoca da 'Teşekkür ediyorum, bizim de düşüncemiz çıkıp adaletli şekilde maçımızı yönetmek' dedi. Bunlar normalde olağan şeyler. Ama Türk futbolundaki gelenek böyle değil. Türk futbolundaki gelenek bu tür ilişkilerin kapılar arkasında yürütülmesi."

Daha önce yaptığı açıklamada, "Bu maç bizim hakem hatasıyla kaybettiğimiz son maç olacak. Hakem hatasıyla kaybetmeyeceğiz, hakem kararıyla kaybedeceğiz" dediğini hatırlatan Hacıosmanoğlu, "Ben Bülent hocanın samimiyetine inanıyorum. Çıkıp kendisine, ismine yakışır bir şekilde maçı yönetecek. Temenni ediyorum, sahada iyi oynayan ve hak eden takım kazanır" ifadelerini kullandı.

Bir gazetecinin, "Takımı sahadan çekmeniz durumunda çok büyük cezaların gelebileceği söyleniyor, buna hazır mısınız?" şeklindeki sorusu üzerine Hacıosmanoğlu, "Gelecek olan cezaları değil, ondan sonra futboldaki gelişmeleri hep beraber takip edeceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Hacıosmanoğlu, "Fenerbahçe iyi bir futbolla kazanırsa alkışlar mısınız?" sorusunu ise "Ben hiçbir takımı alkışlamam. Hakkıyla kazanan takımı tebrik etmeseniz de başarılar dilersiniz" şeklinde yanıtladı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz