Futbol

Hakemler kokartlarını taktı

07 Ocak 2014 Salı 20:57 - Son Güncelleme 07 Ocak 2014 Salı 21:46

TFF MHK Üst Klasman Kış Semineri'nde FİFA kokartı takma töreni düzenlendi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) üst klasman kış seminerinin ardından düzenlenen gala yemeğinde, FIFA kokartı takma töreni gerçekleştirildi.

Antalya'da bir otelde verilen gala yemeğinde, FIFA Kokartı alan hakemler Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus, Bülent Yıldırım, Hüseyin Göcek, Halis Özkahya, Barış Şimşek, Mete Kalkavan'a kokartlarını UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik taktı.

FIFA yardımcı hakemleri, Bahattin Duran, Serkan Ok, Tarık Ongun'a TFF 1. Başkanvekili Ufuk Özerten, Orkun Aktaş, Volkan Narinç, Mehmet Cem Satman ve Kemal Yılmaz'a MHK Başkanı Zekeriya Alp ile Mustafa Emre Eyisoy, Ekrem Kan ve Aleks Taşçıoğlu'na TFF 2. Başkanvekili Servet Yardımcı tarafından kokartları takıldı.

FIFA Futsal hakemleri Kamil Çetin ve Ozan Soykan'a Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Plaj Futbolu hakemleri Serdar Akçer, Arda Ergene ve Yeliz Topaloğlu'na TFF Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Fethi Heper tarafından kokartları takıldı.

FIFA kadın hakemleri Dilan Deniz Gökçek ve Dilek Koçbay'a TFF Yönetim Kurulu Üyesi Taylan Üner, Melis Özçiğdem ve Hilal Tuba Tosun Ayer'e ise TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Beyazlı taktı.

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ise FIFA Kadın Yardımcı hakemleri Seçim Demirel, Deybet Gök, Belgin Kumru ve Sibel Yamaç'a kokartlarını taktı.

Törene, TFF ve MHK üyeleri, A Milli Takım Yardımcı Antrenörü ve Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Hami Mandıralı, MHK Yönetim Kurulu üyeleri ve üst klasman hakemleri katıldı.

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz