Futbol

Halilhodzic'ten 11'de 3 değişiklik

22 Eylül 2014 Pazartesi 20:03 - Son Güncelleme 22 Eylül 2014 Pazartesi 20:24

Trabzon, Başakşehir karşısına F.Bahçe maçına göre ilk 11'de 3 değişiklikle çıktı

Spor Toto Süper Lig'de İstanbul Başakşehir'e konuk olan Trabzonspor, ligde son oynadığı Fenerbahçe maçına göre ilk 11'de 3 değişiklikle sahaya çıktı.

Bordo-mavili takımda teknik direktör Vahid Halilhodzic, Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldıkları maçın ilk 11'inde görev yapan Mustafa Akbaş'ı yedeğe çekerken, Salih Dursun ve Mustafa Yatabare'yi ise kadroya almadı. Tecrübeli teknik direktör, bu futbolcuların yerine İstanbul Başakşehir karşısında ilk 11'de Avraam Papadopoulos, Mehmet Ekici ve Sefa Yılmaz'ı sahaya sürdü.

Trabzonspor karşılaşmaya Onur Kıvrak, Zeki Yavru, Belkalem, Papadopoulos, Musa Nizam, Medjani, Constant, Fatih Atik, Mehmet Ekici, Waris ve Sefa Yılmaz ilk 11'i ile çıktı.

Konuk ekipte Halilhodzic, yıldız futbolcu Oscar Cardozo ile Fatih Öztürk, Mustafa Akbaş, Soner Aydoğdu, Yusuf Erdoğan, Ferhat Yazgan ve İshak Doğan'a yedekler arasında yer verdi.

Bordo-mavili ekipte Yunan futbolcu Avraam Papadopoulos ilk kez bir lig maçına çıkarken, Mehmet Ekici ve Sefa Yılmaz da ilk kez ilk 11'de görev aldı.

Yaklaşık 5 bin taraftar izledi

Karşılaşmayı yaklaşık 5 bin Trabzonsporlu taraftar izledi. Stadın üç tribünü bordo-mavili taraftarlar için ayrılırken, bir tribünde ise İstanbul Başakşehir taraftarları bulundu.

İstanbul Başakşehir tribününde iki takım taraftarı birlikte maç izledi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz