Futbol

Hamburg Hakan için kararını verdi

30 Aralık 2013 Pazartesi 12:22 - Son Güncelleme 30 Aralık 2013 Pazartesi 17:02

G.Saray'ın transfer listesinde bulunan genç yıldızla ilgili yeni bilgiler geldi.

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan milli yıldız Hakan Çalhanoğlu'na kulübü Hamburg'dan engel çıktı. Alman ekibi oyuncusunu satmama kararı aldı.

Yaz transfer sezonunda da Galatasaray'ın ısrarla transfer etmek istediği Hakan Çalhanoğlu için her yeni gün bir başka gelişme yaşanıyor. Sezon başında Hakan'ı 3-4 milyon Avro aralığında kadrosuna katma şansı bulunan sarı kırmızılı takım, şimdilerde milli yıldızın yanına yaklaşamıyor. Hamburg'un önce bonservis bedelini 9 milyon Avro'ya çıkarması transferi zora sokmuştu. Ardından genç isme konuşma yasağı gelmişti. Şimdiyse Hamburg kesin kararını verdi.

"Takımı onun üzerine kuracağız"

Galatasaray'ın ısrarla istediği futbolcuyu satmama kararı alan Hamburg, tüm görüşmeleri sezon sonuna sakladı. Bundan sonra Hakan için Haziran ayına kadar transfer yasağı getirdiklerini ifade eden Hamburg Sportif Direktörü Oliver Krezuer, genç oyuncuyu takımda tutacaklarını açıkladı. Hakan'a yeni bir sözleşme hazırlıklarını ve onunla birlikte kadro kuracaklarını belirten Kreuzer, genç oyuncuyu satmanın saçma olacağını dile getirdi.

Yasaklar arttı

Hamburg formasıyla Avrupa'nın dikkatini çeken Hakan Çalhanoglu her fırsatta Galatasaray'da oynamanın kendisini mutlu edeceğini ifade etmişti. Hamburg kulübü de, basında sıkça demeçleri çıkan genç futbolcusuna konuşma yasağı koyarak spekülasyonların önüne geçmeyi amaçlamıştı. 

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz