Futbol

Hamza Hamzaoğlu: Sakin ve sabırlı olan hedefine ulaşır

06 Nisan 2021 Salı 23:08 - Son Güncelleme 06 Nisan 2021 Salı 23:17  |  Kaynak : TRT SPOR

Hes Kablo Kayserispor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu TRT SPOR'a konuştu. Süper Lig'deki durumu değerlendiren deneyimli teknik adam, "Bundan sonraki hiçbir maç kolay değil. Sakin ve sabırlı olan hedefine ulaşır" dedi.

Hes Kablo Kayserispor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 1-1 berabere kaldıkları Trabzonspor maçının ardından TRT SPOR Muhabiri Barış Yurduseven'in sorularını yanıtladı.

Trabzon'da büyük bir mücadele ortaya koyduklarını ifade eden Hamzaoğlu, "Burada Trabzonspor'a karşı bu mücadeleyi ortaya koymak ve buradan puan almak kolay değil. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Biz rakibi ikinci bölgede karşılayıp, oradan geliştireceğimiz hücumlarla golü bulmak istiyorduk. Golü de bulduk. Golden sonra biz biraz daha geriye çekildik, Trabzon da gol için öne çıktı. Maç artık mücadeleye döndü. Biz zaman zaman yine pozisyon bulduk ama Trabzonspor'un daha net pozisyonları vardı. Direkten dönen toplar vardı. Kazanmaya daha yakın olan taraf onlardı. Biz burada nasıl oynanması gerekiyorsa, o şekilde oynadık. Yakaladığımız pozisyonları değerlendirseydik kazanabilirdik de ama oyuncularımı yine de tebrik ediyorum. Burada bu mücadeleyi verebilmek önemliydi. İnşallah oyunumuzu daha da geliştirip, mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğiz." dedi.

"Sakin ve sabırlı olan hedefe ulaşır"

Ligde artık hiçbir maçın kolay olmadığını dile getiren Hamzaoğlu, "Hem yukarısı hem aşağısı için artık kolay maç yok. Bu bir hava işi, haftalık değişebilir. Bir takım motive olduğu, havaya girdiği zaman üst üste maç kazanabilir. Ama demoralize olduğu zaman da kaybedebilir. O yüzden çok şey değişir diye düşünüyorum. Sakin ve sabırlı olan hedefine ulaşır." ifadelerini kullandı.
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz