Futbol

Hamzaoğlu galibiyetten memnun

27 Aralık 2015 Pazar 16:45 - Son Güncelleme 27 Aralık 2015 Pazar 14:56

Bursaspor, Mersin İY maçı sonrası teknik adamlar açıklamalarda bulundu.

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, ligin ilk yarısını Mersin İdmanyurdu'nu 2-1 yenip, galibiyetle kapattıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Hamzaoğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, hem ligin ilk yarısını galibiyetle kapatmak hem de Atatürk Stadı'ndaki son maçı kazanmak için sahaya çıktıklarını bildirdi.

Kupa maçında alınan galibiyetin ardından futbolcular üzerinde oluşan öz güveni pekiştirmek için ilk yarıda telaş yaptıklarını, gol bulmak için zaman zaman oyun disiplininden koptuklarını kaydeden Hamzaoğlu, "İkinci yarının başında iki gol bulmak önemliydi. Ondan sonra skoru korumayı başardık. İyi bir galibiyet olduğunu düşünüyorum. Camiamıza hayırlı olsun" diye konuştu.

Mersin İdmanyurdu cephesi

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ise özellikle maçın ilk yarısında iyi bir oyun sergilediklerini söyledi.

Deplasmanda, taraftar desteğini arkasına almış iyi bir takım karşısında ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Korkmaz, şunları kaydetti:

"Bu kriz döneminde oynadığımız futbolun karşılığını alamadık. İlk yarıda iyi oynadık ve golü bulduk. Ancak ikinci yarı farklı oldu. Biz Bursa'ya 16 kişi geldik. Yedek kulübelerine baktığımızda Bursaspor daha kaliteli oyunculara sahip. Bizde de iyi oyuncular var ama yeterlilik düzeyleri henüz istenilen seviyede değil. İnşallah ikinci yarı daha farklı olacak. Yeni transferlerle daha farklı bir takım oluşturacağız."

Korkmaz, kulüpte yaşanan mali krizin anımsatılması üzerine, "Başkan yeni bir yönetim oluşturdu ve gerçekten ellerinden geleni yapıyorlar. Ben alınacak oyuncuları belirledim" değerlendirmesinde bulundu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz