Futbol

Hamzaoğlu: Kimseyi suçlayamam, tek sorumlusu benim

09 Ocak 2021 Cumartesi 18:41 - Son Güncelleme 09 Ocak 2021 Cumartesi 18:51  |  Kaynak : İHA

Süper Lig'in 18. haftasında Hes Kablo Kayserispor'a deplasmanda 1-0 yenilen Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, “Sahada futbol adına bir şey ortaya koyamadık. Kimseyi suçlayamam, tek sorumlusu benim” dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Hamzaoğlu, kötü futbolun sorumlusunun kendisi olduğunu ifade etti.

Deneyimli çalıştırıcı, “Bugün için söylenecek fazla bir şeyim yok. Sahada futbol adına bir şey ortaya koyamadık. Burada kimseyi suçlayamam, tek sorumlusu benim. O yüzden oyuncularıma bir şey demiyorum. Kayserispor’u tebrik ediyorum. İnandılar, mücadele ettiler. Her ne kadar maça çekinerek başlamış olsak da biz onları kendilerine güven duymasını sağlayacak bir oyun ortaya koyduk. Onlar da her geçen dakika kendilerine daha da güvendiler. Biz de zora soktuğumuz maçı çevirmeyi başaramadık, bu günkü oyunla başarmamız da çok mümkün değil” dedi.

Toparlanıp Türkiye Kupası’nda oynayacakları Galatasaray maçına hazırlanacakları da sözlerine ekleyen Hamzaoğlu, “Önümüzde kupa maçı var Galatasaray’la oynayacağımız. En iyi şekilde ona hazırlanacağız. İnşallah biran önce toparlanırız. Herkes kendine düşen görevi çıkarır” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz