Futbol

Hamzaoğlu: Kolay gol yiyoruz

26 Eylül 2020 Cumartesi 22:48 - Son Güncelleme 26 Eylül 2020 Cumartesi 23:02  |  Kaynak : AA

Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda Trabzonspor'a 3-1 yenilen Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Kolay gol yiyoruz, sonra direnç koymakta zorlanıyoruz. Yine böyle bir maç oldu" dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Hamza Hamzaoğlu, ilk 2 haftada olduğu gibi kalelerine gelen ilk pozisyonun golle sonuçlandığına dikkat çekti.

Deneyimli çalıştırıcı, "Kolay gol yiyoruz, sonra direnç koymakta zorlanıyoruz. Yine böyle bir maç oldu." açıklamasını yaptı.

İlk gole kadar mücadelenin ortada geçtiğini vurgulayan Hamzaoğlu, şu görüşlerini aktardı:

"Fakat ilk duran topta, konsantrasyon eksikliğiyle tehlikeyi uzaklaştıramadan golü yedik. Daha sonra çabuk çabuk iki gol yedik. '3-0’dan sonra çevirebilir miyiz, bu maçı kaybetsek başka maçları kazanabilir miyiz?' diye hamleler yaptık. Bazı oyunculara şans verdik ve onları görme imkanımız oldu. İyi mücadele ettik. Ümit veren şeyler var ama eksiklerimiz fazla. Bir an önce toparlanıp, sonuca gitmemiz gerekiyor. Transfer çalışmalarımız sürüyor. Birkaç eksiğimiz var. Onları tamamlarsak daha iyi görüntü verebiliriz. Trabzonspor'u galibiyetinden dolayı tebrik ederim."  

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz