Futbol

Hamzaoğlu'ndan hakem değerlendirmesi

10 Aralık 2016 Cumartesi 23:39 - Son Güncelleme 10 Aralık 2016 Cumartesi 20:45

Bursaspor Teknik Direktörü Hamzaoğlu, "Penaltı golünden sonra gardımız düştü." dedi.

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Beşiktaş'a 2-1 mağlup oldukları karşılaşmada rakibin ilk penaltısında oyundan düştüklerini belirtti.

Hamzaoğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, zirve adaylarından ve iyi oynayan bir takıma karşı oynadıklarını belirterek, "İlk yarıda fırsatları yakaladık ama değerlendiremedik. İkinci yarıdaki penaltı golünden sonra gardımız düştü." dedi.

Yedikleri ilk golün ardından ayağa kalkmaya çalıştıklarını ancak sonrasında ikinci penaltıdan 2-0 geriye düştüklerini hatırlatan Hamzaoğlu, şunları söyledi:

"Bunlar tartışılır. Yoruma açık kararlar. Biz olsaydık verebilir miydi? Marcelo'nun Harun'a yaptığı hareketi biz yapsak ne olurdu? Bülent Yıldırım genelde iyi yönetim gösterdi, iyi maç yönetti ama bu tür kararlar aleyhimize sonuçlandı. Bunlar maçın sonucuna etki etti. Beşiktaş bizden üstün oynadı. Yakaladığımız pozisyonları değerlendirseydik farklı olurdu."

Hakemin kasıtlı yönetim gösterdiğine inanmadığını kaydeden Hamza Hamzaoğlu, "Kim yönetirse yönetsin bu atmosferden etkilenecekti. Başka sahalarda da bunları yaşıyoruz. Takdir haklarını Beşiktaş'tan yana kullanması normaldi ama sonuca etki eden kararlar oldu. Oyuncularımız da ayağını veya elini uzatmayacak. Bu fırsatı rakibe vermeyecekler." ifadelerini kullandı.

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz