Futbol

Hamzaoğlu'nun Burak ve Sneijder planı!

15 Ekim 2015 Perşembe 12:49 - Son Güncelleme 15 Ekim 2015 Perşembe 13:11

Galatasaray'da Burak Yılmaz, Gençlerbirliği karşısında riske edilmeyecek.

Galatasaray'ın golcüsü Burak Yılmaz, formasına kavuşmak için biraz daha bekleyecek. Trabzonspor maçında sakatlanan ve ardından Almanya'da tedavi gören golcü oyuncu, son olarak da Milli Takım'a katılmıştı.

A Milli Takım kampında tedavisi devam eden ve oynayabilecek duruma gelen Burak Yılmaz'ın hedefi, 21 Ekim Çarşamba günü oynanacak Benfica maçı. Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak bu önemli maçın ardından sarı kırmızılılar, Kadıköy'de Fenerbahçe'nin karşısına çıkacak. Kritik maçları düşünen teknik heyet, bu hafta oynanacak olan Gençlerbirliği maçında Burak Yılmaz'ı yedek soyundurmayı planlıyor.

Takımla çalışmalara başlayan Podolski ise Gençlerbirliği maçında takımdaki yerini alabilecek. Alman oyuncunun durumunun iyi olduğu belirtilirken, Ankara ekibi karşısında yine sağ kanatta görev yapacak.

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Podolski'nin dönüşüne sevinirken, Burak Yılmaz'ın yokluğunda ileri uçta Umut'a görev vermesi bekleniyor. Ayrıca Hollanda Milli Takımı'ndan moralsiz ve yorgun dönen Sneijder için teknik heyet alarmda.

Hollandalı yıldızın performansının düşmemesi için maç öncesi özel görüşmeler yapılacak.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz