Futbol

Hasan Ali: Kurallara uymak zorundayız

10 Nisan 2020 Cuma 10:08 - Son Güncelleme 10 Nisan 2020 Cuma 10:12

Fenerbahçeli Hasan Ali Kaldırım, koronavirüs salgını ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Tecrübeli oyuncu, "Devlet büyüklerimizin ve uzmanların söylediği her şeye harfiyen uyup, bu süreci en kısa sürede atlatmalıyız" dedi.

Fenerbahçe kaptanlarından Hasan Ali Kaldırım, koronavirüs sürecine adapte olmaya çalıştığını söyledi. Tecrübeli sol bek, herkesin bu dönemde kurallara uyması gerektiğini ifade etti. 

"Önce kendi, sonra da başkalarının sağlığını düşünmeliyiz ve evlerimizde kalmalıyız" diyen Hasan Ali, devlet büyüklerinin ve uzmanların tavsiyelerine uyulması gerektiğini belirtti.

Evde vakit geçirmeyi seven biri olduğunu söyleyen deneyimli oyuncu, "Bu süreçte evlerde kalıp, teması sıfıra indirmek zorundayız" dedi.

İki haftadır evde olduğunu söyleyen Hasan Ali Kaldırım, fizik gücü ve kondisyonunu korumak için sürekli çalıştığını söyledi. 

Türkiye Futbol Federasyonu'nun liglerin en erken Haziran ayında başlamasını öngördüğünü hatırlatan tecrübeli sol bek, antrenörlerin verdiği programları harfiyen uyguladıklarını dile getirdi.

Kaynak: TRT SPOR

 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz