Futbol

Hasan Çavuşoğlu TRT SPOR'a konuştu

01 Aralık 2020 Salı 23:50 - Son Güncelleme 02 Aralık 2020 Çarşamba 00:06  |  Kaynak : TRT SPOR

Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor'un Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Akdeniz ekibinin ligdeki durumundan başarılı orta saha oyuncusu Salih Uçan hakkında çıkan transfer haberlerine kadar birçok konuda TRT SPOR'a özel açıklamalar yaptı.

TRT SPOR'da yayınlanan "Futbol Anadolu" programına telefon bağlantısıyla konuk olan Hasan Çavuşoğlu, lider Alanyaspor'un bu sezon ligdeki durumuna ilişkin, "Futbolda her türlü netice beklenir. Biz hem teknik heyetimize hem takımımıza güveniyoruz. Sezon başında da bu doğrultuda teknik ekibimizi kurduk ve ona göre transferlerimizi yaptık. İyi bir takım olduğumuzu ve iyi bir takım kurduğumuzu düşündük. Öyle de oldu... Transferleri yaparken çok dikkat ediyoruz. Tabii ki bunlar tesadüf değil. Üstüne koya koya gitmek lazım. Lige ilk çıktığımız yıllarda biz burada kalıcı olmak istiyoruz demiştik. Yavaş yavaş yukarı doğru gidiyoruz. Bu ligde bir ilçe takımı olarak renk katmak ve herkesin sempatisini beğenisini kazanmak istiyorduk. Bunu başardığımızı düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

"Dört şampiyonluğun üçünde biz varız"

"Bu takımın tarihinde 4 tane şampiyonluğu var, üçünün içinde biz varız" diyen Çavuşoğlu, "Hiçbir zaman 'biz şampiyonluğa oynayacağız' demedik. Ancak her zaman en iyi yerde bitirmeyi hedefleriz. Nerede bitirebilirsek. Tabii ki her takım şampiyonl olmak ister. Türkiye'de biliyorsunuz 4 takım her sene şampiyonluğa oynar. Oynamak zorunda, çok büyük taraftar kitleleri var. Ama anadolu takımlarından da şampiyonlar olmalı... Bursaspor olmuştu, geçen sene Başakşehir oldu. Futbolun içerisinde bunlar olmalı ki renk katmalı..." değerlendirmesinde bulundu.

"Salih Uçan'a teklif yok"

Alanyaspor'un 26 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu Salih Uçan hakkında çıkan transfer haberleri üzerine Çavuşoğlu, "Hiçbir takımdan teklif yok. Ne Galatasaray'ın bir düşüncesi, ne bir teklifi var... Ben buna çok üzülüyorum. Bir takım iyi gidiyor, takımın performansı iyi. Lider durumdasın. Hemen haberler çıkıyor. Kafa karıştırmak, oyuncuların psikolojisini etkilemek için sırf haber olsun diye bunlar yapılıyor. Bunun bir mantığı yok. İşin doğrusu bu konuda büyük bir rahatsızlığımız var" dedi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz