Futbol

“Hayalim Galatasaray’ı çalıştırmak”

01 Temmuz 2019 Pazartesi 15:36 - Son Güncelleme 01 Temmuz 2019 Pazartesi 15:56

Makedonya’da Shkupi takımını çalıştıran Ümit Karan TRT SPOR’a açıklamalarda bulundu.

Bolu’daki kampta TRT SPOR muhabiri Yasin Dallı’nın sorularını yanıtlayan Karan “Takımımızın ağırlığı Müslüman. O yüzden buradaki ortam onları çok mutlu etti. Yemekler de birbirine yakın. O yüzden verimli bir kamp dönemi gerçekleştiriyoruz” dedi. 

Takımın sahibinin Türk olduğunu da vurgulayan Karan “Bir yerde risk alıp başlamak lazım. Bu riski alıp görevi kabul ettim. Çok düşük bütçelerimiz var. Oyuncularımızın fiyatı çok düşük. Balkanlara çok yakınız. Buralar hep sporla yetişen büyüyen yerler. Çok yetenekli oyuncular var. Türkiye’ye uyumları da çok kolay oluyor” yorumunu yaptı.

Takımıyla birlikte UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele edecek olan Karan, teknik direktörlük açısından hedefini ise şu sözlerle anlattı:

“Ben zor şartlardan başladım. Bu bana büyük tecrübe katıyor. Yabancı dilim var ama üzerine daha çok koyuyorum. Futbol dilini de öğreniyorum. Hedefim ülkemde teknik direktörlük yapmak. Türkiye’de herkesin hedefi Galatasaray’da olmak. Türkiye her zaman evim ama yurt dışında da çalışmaktan büyük keyif alıyorum. Adım adım gelmek gerekiyor buraya”

Muric'in iyi bir transfer olacağını söyleyen Karan, Diagne'nin Galatasaray için yetersiz olduğunu ifade etti. 

Ümit Karan'a göre Süper Lig'de yeni sezonun en iddialı takımı da Galatasaray. 

Kaynak: TRT SPOR
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz