Futbol

"Hedef üst sıraları zorlamak"

19 Kasım 2020 Perşembe 10:54 - Son Güncelleme 19 Kasım 2020 Perşembe 11:00  |  Kaynak : DHA

MKE Ankaragücü'nün tecrübeli oyuncusu Stelios Kitsiou, takımının Antalya kampında soruları yanıtladı. 27 yaşındaki futbolcu, hedeflerinin üst sıraları zorlamak olduğunu söyledi.

Süper Lig'de aldıkları kötü sonuçlar nedeniyle üzgün olduklarını söyleyen Kitsiou, "Sonuçlar bizi hayal kırıklığına uğrattı. Beklenmedik sonuçlar aldık, o yüzden kamp yapıyoruz. Kendimizi toparlamak ve iyi sonuçlar almak için çalışıyoruz" diye konuştu.

"Kaliteli bir takımız"

İyi oyunculardan kurulu bir takım olduklarını dile getiren Kitsiou, "Takımımız kaliteli. Takım içinde iyi oyuncular var. Yeni oyuncuların da gelişiyle bir uyum söz konusu oldu. Oyuncular birbirini tanıdığında ve uyum sürecini atlattığımızda önümüzdeki maçlarda iyi sonuçlar gelecek" ifadelerini kullandı.

"Taraftarın gücüyle biz de sahada gerekeni yaparak iyi sonuçlar alacağız"

Ankaragücü taraftarında da övgüyle bahseden Yunan defans oyuncusu, "Ankaragücü'ne katılmadan önce taraftarlar hakkında bilgi almıştım. Takıma katıldığımda da şaşkınlık yaşadım. Beni çok iyi karşıladılar ve bana çok destek oldular ve bu benim için çok önemli. Taraftarın gücüyle biz de sahada gerekeni yaparak iyi sonuçlar alacağız" şeklinde konuştu.

"Hedefimiz üst sıralar"

Stelios Kitsiou, alacakları iyi sonuçlarla takımı üst sıralara taşıyacaklarını belirterek, "Hedef üst sıraları zorlamak. Kaçıncı oluruz bilemiyorum ama adım adım ilerleyerek üst sıraları zorlamak adına bir mücadele vereceğiz. Amacımız camiamızı, başkanımızı, hocamızı ve taraftarımızı mutlu etmek" dedi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz