Futbol

Hedefi A milli forma

27 Mayıs 2016 Cuma 19:01 - Son Güncelleme 27 Mayıs 2016 Cuma 16:06

Akhisar Belediyesporlu futbolcu Soner Aydoğdu: "Kadro dışı kadıktan sonra..."

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'un orta saha oyuncularından Soner Aydoğdu, ilk yarı Trabzonspor'da kadro dışı bırakılmasının ardından ikinci yarının kendisi için daha iyi geçtiğini bildirdi.

Soner Aydoğdu, Trabzonspor'da başladığı ve kadro dışı bırakıldığı sezonun ilk bölümünün kendisi için sıkıntılı geçtiğini söyledi.

İkinci yarı her yönden çok iyi bir kulübe geldiğini belirten Soner, şöyle konuştu:

"Akhisar Belediyespor'un ilk yarıdan gelen çok güzel bir çıkışı vardı. Personeli, başkanı, yöneticileri ve hocasıyla ben de takıma ait olmaya çalıştım. Elimden gelen her şeyi yapmaya çalıştım ama ilk devrede kadro dışı bırakılmanın sıkıntılarını yaşadım. Maç eksiği çok farklı bir şey. Biraz onun sıkıntısını yaşadım ama çabuk toparladım. Sezona ilk ve ikinci dönem diye bakıyorum. İkinci dönem benim için daha iyi geçti."

- "Trabzonspor çalkantılı bir dönem geçirdi"

Soner Aydoğdu, ligi şampiyon tamamlayan Beşiktaş'ı tebrik ederek, ligden düşen Mersin İdmanyurdu, Sivasspor ve Eskişehirspor'un durumlarının zor olduğunu kaydetti.

Gençlerbirliği'nde oynadığı dönemde de düşmeme mücadelesi verdiklerini hatırlatan Soner Aydoğdu, "Biz o dönemde ligde kalmayı başarmıştık. Bu sezon üst taraflarda Beşiktaş ve Fenerbahçe çekişti, Konyaspor iyi bir sezon yaşadı, biz de çok iyi sezon geçirdik. Eski takımım Trabzonspor biraz çalkantılı bir dönem geçirdi umarım farklı bir şekilde yapılanıp, daha iyi yerlere gelecektir." ifadelerini kullandı.

- EURO 2016 ve Türkiye

Her futbolcunun Avrupa Futbol Şampiyonası'nda oynamak isteyeceğini kaydeden Soner Aydoğdu, "Ben de hayal ediyordum. Daha önce Allah nasip etti ve oraları gördüm. Bu sezon da vardı hedefim ama ilk yarı sıkıntı yaşayınca ikinci dönem toparlanmam biraz zaman aldı. İnşallah gelecek sezon A Milli Takım'da tekrar yer alırım. A Milli Takım Fransa'da başarılı sonuçlar alacaktır." şeklinde konuştu.

- Soner Aydoğdu

Futbola Gençlerbirliği altyapısında başlayan 25 yaşındaki Soner Aydoğdu, Gençlerbirliği'nde profesyonel olduktan sonra Hacettepe ve Trabzonspor'da mücadele etti.

Kariyerinde iki kez A Milli Takım'da forma giyen Soner Aydoğdu, 4 defa A2 Milli Takım'da 10 kez de Ümit Milli Takım'da mücadele etti. Soner Aydoğdu çeşitli yaş kategorilerinde de 54 kez milli formayı giyme şansı buldu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz