Futbol

"Hedefimiz Süper Lig'i ilk 10 sıra içinde bitirmek"

16 Kasım 2019 Cumartesi 18:18 - Son Güncelleme 16 Kasım 2019 Cumartesi 18:23

TRT Radyo 1'de yayınlanan Futbol Saati Programı'na katılan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, hedeflerinin ligi ilk 10 sıra içinde bitirmek olduğunu söyledi.

İki hafta önce takımın başına getirilen Gençlerbirliği Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, ligde hedeflerinin ilk 10 sıra içinde yer almak olduğunu kaydetti.

Kırmızı Siyahlı ekibin son iki karşılaşmada 4 puan kazanmasına katkı yapan Hamzaoğlu, lige verilen arada genç takım oyuncularını da antrenmanlarda denediğini söyledi.

TRT Radyo 1'de yayınlanan Futbol saati Programına katılan Tecrübeli çalıştırıcı, ocak ayı transfer döneminde futbolcu alınması için beklenti içinde olmadığını belirtti. 

Hamzaoğlu, "Takıma genç oyuncuları monte etmeyi düşünüyorum. Çok çok ihtiyaç olursa belki o zaman transfer olur. Ama şu anda transfer düşüncem ve verdiğim bir rapor yok" dedi.

Süper Lig ile ilgili değerlendirme yapan Hamzağlu, Alanyaspor ile Sivasspor'un gösterdiği başarıyı takdir ettiğini belirtti.

Milli Takımın Avrupa Şampiyonası finallerine gitmesine de değinen başarılı çalıştırıcı, yaz aylarında yapılacak olan şampiyonada Türk Milli takımının başarılı olacağına inandığını söyledi.  

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz