Futbol

"Hepimizde Trabzonspor maçının heyecanı var"

26 Ağustos 2019 Pazartesi 19:54 - Son Güncelleme 26 Ağustos 2019 Pazartesi 20:06

Fenerbahçeli kaleci Altay Bayındır, Medipol Başakşehir önünde önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. Şimdi Trabzonspor’a odaklanacaklarını söyleyen genç kaleci “Biz şampiyonluk adına bu yola çıktık. Emin adımlarla yürüyeceğiz” dedi.

Fenerbahçe’nin file bekçisi Altay Bayındır, Başakşehir maçından sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu.

İlk olarak yediği golle ilgili konuşan Altay Bayındır, “Nasıl daha iyi pozisyon alabilirdim, nasıl kurtarabilirdim bunları hocamızla konuşacağız” dedi.

21 yaşındaki file bekçisi, genç yaşta Fenerbahçe kalesini korumanın büyük bir sorumluluk gerektirdiğini, bunun bilincinde olduğunu da söyledi.

Başakşehir karşısında önemli bir galibiyet aldıklarının altını çizen Altay Bayındır, “Ancak bu maç artık geride kaldı. Şimdi Trabzonspor maçına odaklanacağız” ifadelerini kullandı.

Şampiyonluk adına bu yola çıktıklarını vurgulayan başarılı eldiven “Bu yolda emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz. Hepimizde Trabzonspor maçının heyecanı var. Sonuçta derbi atmosferi. Her şey güzel olacaktır” yorumunu yaptı.

Genç kaleci, “Volkan Demirel, Fenerbahçe’nin büyük bir değeri. İnşallah ben de onun gibi olurum, onun yaşadığı duyguları yaşarım” diye konuştu.

Kaynak: TRT SPOR 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz