Futbol

"Her sonuç bize yarar"

20 Eylül 2013 Cuma 10:05 - Son Güncelleme 20 Eylül 2013 Cuma 11:15

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Spor Toto Süper Lig'e Torku Konyaspor yenilgisiyle başlayan ancak ardından üst üste üç maçı da kazanan futbolcularını derbiyle motive ediyor.

"Elazığspor'u yenin, derbiyi rahat izleyin" diyen Yanal'a göre, Beşiktaş ile Galatasaray adeta Fenerbahçe için sahaya çıkacak.

ÖNCE GALİBİYET, SONRA DERBİ KEYFİ

Beşiktaş, rakibini yenerse Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki puan farkı Sanica Boru Elazığspor galibiyetine bağlı olarak altıya çıkacak. Galatasaray'ın kazanması, Beşiktaş ile Fenerbahçe'nin puanlarının eşitlenmesi ihtimalini oluşturuyor. Fenerbahçe'nin haftayı galibiyetle kapatması halinde derbide beraberlik Fenerbahçe'nin en çok işine gelen sonuç olacak.

Haftayı bu yüzden galibiyetle kapatmayı amaçlayan Fenerbahçe'nin Teknik Direktörü Ersun Yanal, her fırsatta kaliteli kadrosuna vurgu yapıyor. "İki takım çıkarsak biri şampiyon, diğeri ikinci olur" diyen Yanal'a, en çok takım içindeki rekabete güveniyor.

SOW OYNAYACAK MI?

Fenerbahçe'nin, Kasımpaşa maçının ardından kadroda birkaç değişikliğe gitmesi bekleniyor. Orta alanda Meireles ile Holmen'in dinlendirilmesi, Alper ile Cristian'ın görev alması, bu ikiliye de Mehmet Topal'ın eşlik etmesi yüksek olasılık olarak görülüyor. 

Kadroda olmadığı zamanlarda tartışma yaratan Moussa Sow'un da Sanica Boru Elazığspor maçında 11'de oynaması, Emenike'nin de tribüne çıkması bir başka beklenen değişiklik...

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz