Futbol

Hilmi Kulluk güven tazeledi

07 Ağustos 2020 Cuma 20:23 - Son Güncelleme 07 Ağustos 2020 Cuma 20:30  |  Kaynak : AA

İttifak Holding Konyaspor'da mevcut başkan Hilmi Kulluk, tek liste halinde katıldığı kongrede yeniden başkanlığına seçildi.

Selçuklu Kongre Merkezi'nde bugün yapılan olağan genel kurula tek liste halinde giren Hilmi Kulluk, yeniden yeşil beyazlı kulübün başkanı oldu.

Hilmi Kulluk'un listesi ise şu isimlerde oluşuyor Zahir Renklibay, Cengiz Yönet, Bünyamin Sarıtaş, Ekrem Coşkun, Mehmet Tosunoğlu, Mehmet Orhan Hasan Faydasıçok, Güven Öten, Gökhan Çelik, Uğur Öncan, Vahdi Karacoğlu, Muammer Akın, Ali Kemal Işıkçeviren, Mehmet Akcan ve Nuh Kaygısız.

Bakan Kasapoğlu, Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk'u tebrik etti

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Konyaspor’un yapılan olağan genel kurulunda yeniden başkanlığa seçilen Hilmi Kulluk’u tebrik etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Konyaspor’un olağan genel kurulunda başkanlığa seçilen Hilmi Kulluk için bir kutlama mesajı yayımladı.

Bakan Kasapoğlu, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi;

“İttifak Holding Konyaspor Kulübü'nün olağan genel kurul toplantısı sonucunda başkanlığa tekrar seçilen Hilmi Kulluk ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum. Yeşil-beyazlı kulübümüzün başkan ve yönetim kuruluna görevlerinde başarılar diliyorum."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz