Futbol

Hocalardan beraberlik yorumu

28 Ocak 2015 Çarşamba 21:12 - Son Güncelleme 28 Ocak 2015 Çarşamba 21:18

Ünal Karaman:"Şansımızı biraz azaldı", Hikmet Karaman:"Şehrimize hayırlı olsun."

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nda Çaykur Rizespor ile sahasında 1 berabere kalan Adana Demirspor'da teknik direktör Ünal Karaman, "Gruptan çıkma şansımızı biraz daha azaltarak son maça bıraktık" dedi.

Karaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ligde daha az şans bulan oyunculara kupada görev verdiklerini belirtti.

Üç yeni transferin ilk kez oynadığını ifade eden Karaman, Çaykur Rizespor karşısında verilen mücadeleden, oynadıkları oyundan memnun olduğunu söyledi.

Karaman, Sarıyer maçına da yine benzer kadroyla çıkacaklarını dile getirerek, "Bu sonuçla gruptan çıkma şansımızı biraz daha azaltarak son maça bıraktık. Son maçın ardından grupta durumumuz, pozisyonumuz net bir şekilde ortaya çıkacak" diye konuştu.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise güzel bir atmosfer oluşturan Adana Demirspor taraftarını tebrik etti.

Gruptan çıkmayı garantilediklerini hatırlatan Karaman, "Oyuncularımıza, şehrimize hayırlı olsun. Adana Demirspor iyi bir takım. İnşallah ligde kendilerini görürüz. Diğer taraftan da Adanaspor ve Güvenç hocaya da başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz