Futbol

“Hocamız Ümraniye’de yalnız bırakılmış”

05 Aralık 2019 Perşembe 13:09 - Son Güncelleme 05 Aralık 2019 Perşembe 13:12

Beşiktaş Kulübü başkanı Ahmet Nur Çebi, "Şampiyonluğa inanmasam Ümraniye'de kafa patlatmam" dedi. Eski başkan Fikret Orman hakkında da konuşan Çebi, "Bana, 'bu kulübe başkan olarak sen yakışırsın' demişti ama 'sonra da pusucu olduk' dedi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Milliyet gazetesi'ne verdiği röportajda siyah beyazlı camianın gündemini değerlendirdi.

Şampiyonluğa olan inancı aktaran Başkan Çebi, "Şampiyon olacağımıza inanmasam, Ümraniye’de kafa patlatıyor olmazdım. Ara transferde kanat oyuncusu ve forvet almayı düşünüyoruz" açıklamasını yaptı..

Abdullah Avcı'nın önceki dönemde Ümraniye’de yalnız bırakıldığını belirten Çebi, "Hocamıza sahip çıkan bir yönetici olmamış. Şu an Erdal Torunoğulları ve Emre Kocadağ takıma çok yakın. Hoca artık şunu biliyor; başkanın ağzından bir laf çıkarsa bu yerine gelir" dedi.

Fikret Orman yönetiminden nasıl ayrıldığını da anlatan Çebi, "Ben abime sormadan hiçbir şey yapmam’ diyen sevgili başkanım benim onayım olmadan bundan bir yıl önce seçim kararı aldı. Kamuoyunda ise ‘Ahmet Nur Çebi’den kurtulmak için böyle bir karar aldı’ anlayışı oluştu. Ben de bunu böyle anladım. Fikret bey daha sonra bana; "abi sen dinlenmek istiyorsun. Bir sonraki seçimde benim başkan adayım sensin’ dedi. ‘Buna söz veriyor musun’ dedim. ‘Evet’ dedi. Daha sonra da pusucu olduk! açıklamasını yaptı.

Seçim sonuçlarıyla ilgili de konuşan Ahmet Nur Çebi, "Açıkçası ben daha fazla fark bekliyordum. Bugüne kadar söylemiyordum, şımarıklık olarak görülür diye. Herkes biliyor, ben beşli bir blokla seçime girdim. Son üç yılda yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarım bile bana destek olmadılar" ifadelerini kullandı.

Kaynak: TRT SPOR
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz