Futbol

Hulusi Belgü'den çarpıcı iddia!

02 Kasım 2013 Cumartesi 15:46 - Son Güncelleme 02 Kasım 2013 Cumartesi 15:53

"Televizyondan seyrettim, net bir şekilde oylama lehimize sonuçlandı."

Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağanüstü genel kurul toplantısında, geçici ihraç cezasının kaldırılması yönünde talebi kabul edilmediği için, başkan adaylığı geçerli olamayan eski yönetici Hulusi Belgü, yapılan oylamanın lehlerine sonuçlanmasına rağmen kabul edilmediğini savundu.

Geçici ihraç cezası olduğu için kongre salonunda yer alamayan Belgü, Ülker Sports Arena'nın girişinde gazetecilere yaptığı açıklamada, "Artık adaylığımız mümkün değil. Mümkün olduğu zaman yine aday olacağız. Biz artık bu yola baş koyduk. En azından bize destek veren, kuvvet veren arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Televizyondan seyrettim, net bir şekilde oylama lehimize sonuçlandı" diye konuştu.

"Sayın başkan çekiniyor"

Kongrede daha sonra yapılan oylamalarda Başkan Aziz Yıldırım'ın hareketlerini takip ettiğini kaydeden Belgü, "Sayın başkan çekiniyor. Karşısına rakip çıkmasını istemiyor. Ama ben rakibim ve her zaman da bu oyunun içinde olacağım. Bu seçimlerde olamayabiliriz ama bir sonraki seçimlerde net bir şekilde, en çekindiği aday olarak beni görmesi lazım. Bundan sonra da böyle olacak" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz