Futbol

İdmanyurdu'nda Korkmazlar dönemi

16 Ekim 2015 Cuma 11:29 - Son Güncelleme 16 Ekim 2015 Cuma 11:32

"İki kardeş burada güzel izler bırakarak yolumuza devam ederiz diye düşünüyorum"

Spor Toto Süper Lig'de bu sezona kötü başlayan Mersin İdmanyurdu'nda Bülent Korkmaz'ın, Spor Toto 2. Lig'de yer alan aynı şehrin diğer ekibi Tarsus İdmanyurdu'nda da kardeşi Mert Korkmaz'ın göreve gelmesi sonrası taraftarlar umutlarını Korkmaz kardeşlere bağladı.

Geçen sezon Rıza Çalımbay yönetiminde başarılı sonuçlar alan Mersin'in kırmızı-lacivertli ekibi Mersin İdmanyurdu, bu sezona ise Mesut Bakkal yönetiminde başladı. Ligin ilk 5 haftasında sadece 1 puan alınınca Mesut Bakkal ile yollarını ayıran Mersin temsilcisinde göreve Bülent Korkmaz getirildi.

Kentin Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan temsilcisi Tarsus İdmanyurdu da sezona kötü başladı. İlk 5 haftada sadece 2 puan alabilen sarı-lacivertli Tarsus ekibinde de teknik direktör Murat Gündeş, görevinden istifa etti. Gündeş'ten boşalan koltuğa ise Bülent Korkmaz'ın kardeşi Mert Korkmaz gelince Mersin'de taraftarlar her iki takımın da liglerinde daha üst sıralara tırmanması için Korkmaz kardeşlere odaklandı.

"Güzel izler bırakacağız"

Bülent Korkmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kardeşi Mert Korkmaz'ın başarılı olmak için elinden gelenin en iyisini yapacağını, futbolu çok sevdiğini söyledi.

Kardeşinin Türk futbolu ve futbolcularına katkı vermek istediğini ifade eden Korkmaz, "İnşallah başarılı olur. Benim isteğim onun başarılı olması. Kardeşim Tarsus'ta başarılı olur. İnşallah ben de burada başarılı olurum. İki kardeş burada güzel izler bırakarak yolumuza devam ederiz diye düşünüyorum" dedi.

Korkmaz, fırsat olduğunda kardeşinin takımıyla hazırlık maçı yapmayı düşündüğünü belirtti.

"Mersin kentine faydalı olmak istiyoruz"

Mert Korkmaz da ağabeyi Bülent Korkmaz'ın ve kendisinin takımını üst seviyelere yükseltmek için çalıştığını söyledi.

Bülent Korkmaz ile aynı şehrin takımlarını çalıştırarak komşu olduklarını belirten Mert Korkmaz, "Kısmet oldu, Tarsus İdmanyurdu'na teknik direktör oldum. Abim de Mersin İdmanyurdu'nu çalıştırıyor. Tabii ki başarılı olmak istiyoruz. Takımlarımızı hak ettiği, layık olduğu yere getirmek ve üst seviyelere taşımak istiyoruz. İnşallah bunda da muvaffak oluruz. Abimin de benim de amacım Mersin kentine faydalı olmak" şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz