Futbol

Igor Tudor'dan hakeme tepki!

29 Mayıs 2017 Pazartesi 23:35 - Son Güncelleme 30 Mayıs 2017 Salı 00:14

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Alanyaspor'u 3-2 yendikleri maçın ardından soruları yanıtladı.

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'u 3-2 yenen Galatasaray'ın teknik direktörü Igor Tudor, ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş'ı tebrik ettiğini ancak bu durumun kendisini hem sinirlendirdiğini hem de motive ettiğini söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Hırvat teknik adam, Beşiktaş'ın şampiyonluğunu ilan etmesiyle ilgili, "Kendilerini tebrik ediyorum ama bu beni kişisel olarak sinirlendiriyor diğer taraftan da motive ediyor. Bu motivasyonu seneye takımıma yansıtmak istiyorum." diye konuştu.

Tudor, Galatasaray'ın seneye şampiyon olup olamayacağına inanıp inanmadığına yönelik bir soru üzerine, "Bu yıl şampiyon oldularsa daha iyi oyuncuları daha iyi koçları var demektir. Seneye biz şampiyon olmak istiyorsak daha iyi futbol, oyuncular ve daha iyi hocaya odaklanmak gerekiyor. Onlar olursa şampiyonluk gelir. Eğer ben kazanamıyorsam iyi değilimdir. Bu ligde şampiyon olan takımın hocası iyidir." değerlendirmesinde bulundu.

Aytemiz Alanyaspor maçıyla ilgili yaptığı değerlendirmede mücadelenin sonlarına doğru biraz acı çektiklerini aktaran Tudor, 3-1 önde iken penaltılarının verilmediğini ileri sürerek, "Yüzde yüz penaltı var. Hakemin görmediği bir penaltı var. Görmesi gereken bir pozisyondu. Görseydi maç 4-1 olacak ve kopacaktı. Diğer taraftan bize verilen penaltıya bakıyorsunuz çok uzak. Görülmesi imkansız bir pozisyon ama penaltı veriyor. Ahmet orada kollarını, ellerini ne yapması gerekiyor, kesmesi mi gerekiyor? Çok enteresan." ifadelerini kullandı.

Kazanılan maçtan sonra hakemler hakkında konuşmanın güzel olmadığını kaydeden Tudor, son periyotta çok hakem hatasının yapıldığını, ne kadar iyi oynasalar da bu hataları geçemediklerini savundu.

"Bruma'yla aramızda tabiri caizse aşk var"

Igor Tudor, sözleşmesi gelecek sene bitecek Portekizli oyuncu Bruma ile ilgili soru üzerine, "Burma ile aramızda çok güzel bir ilişki var. Tabiri caizse aşk var aramızda. En son biliyorsunuz oyundan almıştım şimdi gülerek diğer tarafa gönderdim.'' dedi.

Bruma'ya gelen tekliflerle ilgili bir bilgisi olmadığını aktaran Tudor, ''Gelen tekliflerle ilgili bilgim yok. Cumartesi günü maçımız var ama önemli olan kulübümüzün çıkarları. Ondan sonra oyuncularımızla oturup konuşuruz." diye konuştu.

Tudor, sarı-kırmızılı ekibin son maçlardaki artan performansıyla ilgili ise "Aslında gizli bir şey, sır yok. Biz buyuz, bakıldığı zaman antrenman performansları olarak daha iyi gidiyoruz. Antrenman performansları daha iyiye gittiğinde otomatik olarak bu da maç performansına yansıyor. Çok büyük bir sır yok." şeklinde görüş belirtti.

Takımda yapılacak değişikliklerle ilgili son maçın ardından konuşacağını dile getiren Tudor, ''Takımda kaç değişiklik olur bilemiyorum ama size söyleyeceğim yeni bir takım oluşturup, farklı bir oyun mantalitesi kurmak istiyoruz ve çalışıyoruz. Herkes iyi oyuncular istiyor. İster istemez kulüpler arasında mücadele oluyor. Burada bütçeler de çok önemli. Biz kaliteli bir iş çıkararak, kulüplerin önüne geçerek, çabuk kararlar alarak, öne geçmek istiyoruz.'' diyerek sözlerini tamamladı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz