Futbol

İkisi de memnun değil

06 Kasım 2015 Cuma 22:38 - Son Güncelleme 06 Kasım 2015 Cuma 21:59

Özdilek, maçın skorundan; Korkmaz ise takımının performansından memnun değil...

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, 1-1 sona eren Mersin İdmanyurdu maçına ilişkin, "Bu tür maçlarda ikinci golü bulacaksın" değerlendirmesinde bulundu.

Özdilek, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, futbolcularının performansından son derece memnun olduğunu belirterek, "İyi oynadığımızı düşünüyorum, 1-0 rakibi oyunda tutuyor. Bu tür maçlarda ikinci golü bulacaksın. Maç boyunca yaptığımız tek hata golle sonuçlandı. Çok pozisyon yakaladık ama final paslarında iyi değildik. İyi bir pas organizasyonuyla işi bitirebilirdik" diye konuştu.

Mersin İdmanyurdu'nun karşılaşmada futbol adına çok şey yapmadığını savunan Özdilek, şöyle devam etti:

"Galibiyeti, ilk devre kurtarabilirdik. Bazen evdeki hesap çarşıya uymuyor. Bugün oyun, istek ve coşku olarak 3 puanı hak ettiğimize inanıyorum ama puan olarak bunun karşılığını alamadık. Oyuncularım her hafta üstüne koyarak gidiyor. Milli takım arasına galibiyetle girmek isterdik ama olmadı. Çok çalışmaya devam edeceğiz."

Korkmaz: "Bir puan iyi ama oyun için aynı şeyi söyleyemem"

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ise yaptığı kısa değerlendirmede, deplasmanda alınan 1 puanın iyi olduğunu ancak oyun için aynı şeyi söyleyemeyeceğini belirtti.

Akdeniz temsilcisinde göreve başladığı günden beri pas hatalarını en aza indirmek için çalıştıklarını ama başaramadıklarını dile getiren Korkmaz, "Oyuncularımı deplasmanda aldıkları 1 puan için kutluyorum ama iyi oynadığımızı söyleyemem" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz