Futbol

İlhan Palut'tan Trabzonspor maçı açıklaması

03 Haziran 2020 Çarşamba 20:54 - Son Güncelleme 04 Haziran 2020 Perşembe 01:00

Trabzonspor'u konuk etmeye hazırlanan Göztepe'nin teknik direktörü İlhan Palut, kritik maç öncesi takımın form durumunu TRT SPOR'a değerlendirdi. Palut, "Ligler ertelenmeden önce büyük bir tedirginlik vardı. O tedirginlik geçti" dedi.

Göztepe'de Teknik Direktör İlhan Palut, TRT SPOR'a konuk oldu.

Oyuncularının hazır hale geldiğin kaydeden Palut, "Oyunculara baktığımda pandemi ile ilgili tedirginlikleri yok, bunu aştık. Ligler ertelenmeden önce büyük bir tedirginlik vardı. O tedirginlik geçti. Antrenmanlar gerçekten güzel geçiyor. Trabzonspor maçı yaklaşırken oyuncularım fiziksel, taktiksel ve mental olarak hazır durumda. Biz de sabırsızlıkla bekliyoruz. Hepimiz çok özledik" dedi.

"Oyuncular, fiziksel olarak sezon öncesi durumun bile gerisinde geldiler"

"Sezon başına benzer hatta onun da gerisinde bir fiziksel durumla karşılaştık. Oyuncularımız, ilk başlarda en basit antrenmanlarda bile zorlandılar" diyen Palut, evde yapılan çalışmaların oyuncuların formlarını korumaya yetmediğine dikkat çekti.

İlhan Palut, ara sonrası yapılan antrenmanlarla oyuncuların lig maçı oynama seviyesine geldiğini kaydederek, "Normal bir sezon başlangıcında da ligin ilk maçları takımların ritim aradığı maçlardır, puan savaşının yanında. Bu tüm takımlar için geçerli. Puan savaşı verirken aynı zamanda ritmimizi de bulmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Sahada görmek istediği Göztepe'yi de anlatan Palut, "İstikrarı yakalamamız gerekiyor daha alacağımız çok yol var" dedi.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz