Futbol

"İlk 4 haftadan memnunuz"

06 Ekim 2020 Salı 16:05 - Son Güncelleme 06 Ekim 2020 Salı 16:09  |  Kaynak : DHA

Süper Lig'de ilk 4 haftayı namağlup 6 puanla 8'inci sırada tamamlayan Göztepe'nin Başkan Vekili Talat Papatya, takımın performansını ve yeni transferleri değerlendirdi.

Papatya, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ligde ilk 4 haftanın kendileri için olumlu geçtiğini söyledi.

Lige 5-1'lik Yukatel Denizlispor galibiyetiyle başladıklarını hatırlatan Papatya, "İlk 4 haftada 6 puanın bu ligde çok iyi bir başlangıç olduğunu söyleyebilirim. Başlangıçlar önemli ama esas olan sezon sonunda nerede bitireceğimiz. Stadımız da hizmete girdi. Taraftarsız olmamız dışında bahanemiz de kalmadı" dedi.

Papatya, transfer döneminde giden oyuncuların yerine takviye yapmaya çalıştıklarını belirterek, "Bununla birlikte gençleştirme operasyonu yaptığımızı söyleyebiliriz. Bundan sonra genç arkadaşlarımızla uzun yıllar üzerine koyarak iyi neticeler almaya çalışacağız. Kerim Alıcı'yı Gassama'nın gitme ihtimaline karşı transfer ettik. Kerim Alıcı, sağ bekte 3'üncü futbolcumuzdu, o nedenle Boluspor'a kiraladık. Kendisini istediğimiz zaman geri alma opsiyonumuz var. Kerim gibi Göktuğ, Eren ve Ege'yi de tecrübe kazanmaları için kiraladık" diye konuştu.
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz