Futbol

"İlk golümü Fenerbahçe'ye atmak istiyorum"

21 Eylül 2016 Çarşamba 14:33 - Son Güncelleme 21 Eylül 2016 Çarşamba 11:40

Gaziantepsporlu futbolcu İlhan Parlak, "İnşallah İstanbul'da istediğimiz futbolu, mücadeleyi sahaya yansıtırsak, pozisyonları da değerlendirebilirsek 3 puanla ayrılırız" dedi.

 Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un forvet oyuncusu İlhan Parlak, Fenerbahçe ile hafta sonunda oynayacakları maçta, istedikleri futbolu ve mücadeleyi sahaya yansıtmaları halinde galip gelebileceklerini söyledi.

İlhan, Celal Doğan Tesisleri'nde idman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, pazar günü Fenerbahçe'yle karşılaşacaklarını anımsattı.

Fenerbahçe'nin lige çok iyi başlamadığını kaydeden İlhan Parlak, son maçta Kasımpaşa'ya karşı iyi bir futbol sergilediklerini belirterek, "İnşallah İstanbul'da istediğimiz futbolu, mücadeleyi sahaya yansıtırsak, şanssızlığımızı kırıp, pozisyonları da değerlendirebilirsek 3 puanla ayrılırız." ifadelerini kullandı.

Çok iyi bir kamp dönemi geçirdiğini aktaran İlhan, "Lige baktığınız zaman ilk 2 maçta fazla bir şey yapamadım. Adanaspor maçında oynayamadım. Medipol Başakşehir maçında 6-7 kişi yüzde yüz pozisyonlara girdi ama değerlendiremedik. Bir an önce gol atıp şeytanın bacağını kırmak istiyorum. Bu da Fenerbahçe karşılaşmasında olursa iyi olur. Bu sezon ilk golümü Fenerbahçe'ye atmak istiyorum." diye konuştu.

İlhan, Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın Eyüpspor'la mücadele edeceklerini hatırlatarak, kupanın da kendileri için önemli olduğunu sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz