Futbol

''İlk izlenimim pozitif yönde''

11 Eylül 2016 Pazar 00:35 - Son Güncelleme 10 Eylül 2016 Cumartesi 21:38

Jurcic, böyle devam edersek önümüzde puan alacak birçok maçımız olacak dedi.

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Gaziantepspor ile 0-0 berabere kalan Adanaspor'da teknik direktör Krunoslav Jurcic, "Böyle devam edersek, önümüzde puan alacak birçok maçımız olacak" dedi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Jurcic, göreve gelirken verdiği söz doğrultusunda oyuncularının bugün sahada ellerinden gelenin en iyisini yaptığını söyledi.

Jurcic, kazanmak için şansın da biraz gerekli olduğunu anlatarak, "Bugün maalesef şans yanımızda değildi. Benim ilk izlenimim pozitif yönde. Bugünkü maç bana daha fazla çalışmak için enerji veriyor. Böyle devam edersek, önümüzde puan alacak birçok maçımız olacak." diye konuştu.

Jurcic, takımın tam olarak ne zaman hazır olacağına yönelik soru üzerine, "Bunu şu anda söylemek çok zor. Çünkü hem maç oynayacağız hem de antrenman yapacağız. O yüzden durumumuz daha zorlaşıyor." ifadelerini kullandı.

Gaziantepspor cephesi

Gaziantepspor Teknik Direktörü İsmail Kartal ise sakat, cezalı ve takıma yeni katılan oyuncuların uyumu konusunda sorun yaşadıklarını, zamana ihtiyaçları olduğunu dile getirdi.

Yeni kurulan bir takım olduklarını aktaran Kartal, şunları kaydetti:

"Yeni gelen oyuncular, ligi ve arkadaşlarını tanıyacak. Bugün ilk defa yan yana oynayan arkadaşlar vardı. İkinci yarıda Anadaspor'un 2-3 tane net pozisyonu vardı. Maç sıcak bir havada olmasına rağmen gerçekten iki takım oyuncuları da iyi mücadele etti. Bir puan aldığımız için mutluyum, oyuncularımı da tebrik ediyorum."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz