Futbol

İlker Bayrak'ın hayali gerçek oldu

05 Kasım 2019 Salı 15:05 - Son Güncelleme 05 Kasım 2019 Salı 15:17

Fenerbahçe İnegöl Derneği, sarı lacivertlilerin idmanına özel bir misafir getirdi. Milyonda bir görülen kemik deformasyonu hastalığı bulunan 14 yaşındaki İlker Bayrak, antrenmanı Samandıra'da izledi.

Mikrosefalik Osteodisplastik Primordial Dwarfism hastası olan ve tedavisi devam eden Fenerbahçe taraftarı İlker Bayrak’ın hayali gerçek oldu. 14 yaşındaki İlker, Can Bartu Tesisleri'nde Yardımcı Antrenör Volkan Demirel’le tanıştı, futbolcular ve teknik heyetle bir araya geldi.

Çok sevdiği Volkan Demirel’le tanışma ve sohbet etme şansı bulan İlker, Volkan’la beraber Can Bartu Tesisleri'ni gezdi. Futbolcular ve teknik heyetle de bir araya gelen Fenerbahçeli İlker, hatıra fotoğrafları çektirdi.

Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdüren sarı lacivertlilerin antrenmanının bir bölümünü de izleme fırsatı bulan İlker Bayrak'a futbolcuların imzaladığı forma hediye edildi.

İlker’in babası Adnan Bayrak, “Volkan’ı çok seviyoruz. İlker de çok seviyor. Volkan’la tanışmak istedi. İnegöl Fenerbahçeliler Derneği de bu konuda aracılık etti, bizi getirdi ve tanıştık. Diğer futbolcuları da gördük. İlker çok mutlu oldu.” diye konuştu.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz