Futbol

"İnancım olmasa gelmezdim"

10 Ocak 2020 Cuma 23:10 - Son Güncelleme 10 Ocak 2020 Cuma 23:24

Hes Kablo Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki TRT SPOR’a özel açıklamalarda bulundu.

Süper Lig’de zor günler geçiren Kayserispor’da teknik direktör Robert Prosinecki takımın devre arası kampını gerçekleştiriği Antalya'da TRT SPOR’un sorularını yanıtladı.

Yıllar önce Kayserispor’a yine benzer bir durumda geldiğini söyleyen deneyimli teknik adam, "Geldiğimde takım ligin sonlarındaydı ve geldiğimde çok iyi bir başarı yakalayıp ligi 5. sırada tamamladık. Buraya gelmemde ki en büyük neden Berna hanım oldu. Berna hanımla büyük iş başaracağız."

"3 oyuncu ile büyük ölçüde anlaştık"

"Mevcut oyuncuları mutlu edip gelecek oyuncularla iyi bir grup oluşturmlayız. Kupadaki Fenerbahçe maçına kadar elimizden geldiğince iyi futbolcuları takıma takviye edeceğiz. 3 oyuncu ile büyük ölçüde anlaştık bugün yarın açıklanır. Toplam 7-8 oyuncu olabilir tam rakam veremiyoruz. İstediğim futbolcular üzerinde çalışıyoruz. Bu durum beni mutlu ediyor."

"Mensah'ın takımda kalmasını istiyorum"

"Mensah’ın oyun karakteri ve yeteneği bize yarar sağlayacak. İçinde bulunduğumuz durumda onun gibi oyunculara ihtiyaç duyuyoruz. Ben takımda kalmasını istiyorum. Emre Demir çok genç, büyük yetenek inanılmaz oyuncu, böyle bir seviyede oynaması kolay değil ama o bunu yetenekleriyle başardı."

"Kayserispor’u ligde tutmak için umudum ve inancım olmasa buraya gelmezdim bunu başarabileceğimize inanıyoruz. Ben her zaman sonuna kadar burada olacağım. Başkanımız iyi bir savaşçı kulübümüzün zor döneminde elini taşın altına koydu. Ben onun bu motivasyonuyla beraber iyi işler başaracağımıza inanıyorum. Kayseri için büyük şans. Kayserispor’a gelmeden önce başkanın kadın olduğunu duyunca çok şaşırdım. Berna hanım çok güçlü bir kadın."

Kaynak: TRT SPOR
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz