Futbol

"İnanılır gibi değil!"

14 Mart 2015 Cumartesi 23:26 - Son Güncelleme 15 Mart 2015 Pazar 01:27

Galatasaraylı futbolcular, 2-0'I koruyamamanın şaşkınlığını yaşıyor.

Spor Toto Süper Lig'de sahasında İstanbul Başakşehir ile 2-2 berabere kalan lider Galatasaray'da futbolcular, 2-0'ı koruyamamanın üzüntüsünü yaşadı. Sarı-kırmızılılar, bu puan kaybına karşın şampiyonluk için umutlu konuştu. 

Maçın ardından Lig TV'ye açıklamalarda bulunan Selçuk İnan, Hamit Altıntop ve Umut Bulut, rakipleri karşısında kaybettikleri puanları sonraki karşılaşmalarda telafi etmeye çalışacaklarını dile getirdiler.

Selçuk İnan: "Çok mutsuzum"

İstanbul Başakşehir karşısında güzel bir gole imza atan sarı-kırmızılı takımın kaptanı Selçuk İnan, mücadeleye iyi başladıklarını ve istedikleri skoru yakaladıklarını belirterek, "Futbolun güzel tarafı bu. Tam 'maçı kazandık' derken beklemediğimiz anda iki gol yedik. Birçok tecrübeli oyuncu olmasına rağmen ben ve arkadaşlarım hata yaptık" dedi.

Karşılaşmayı galibiyetle tamamlayamadıklarını ve 1 puan aldıklarına dikkati çeken tecrübeli oyuncu, "Amacımız deplasmanda bunu telafi etmek. Biz buralara getirdik. Kaybedilmiş iki puan var, henüz kaybedilmiş şampiyonluk yok. Hedefimiz şampiyon olmak. İyi takımız, arkadaşlarıma güveniyorum. Sezon sonunda 4. yıldızı takacağız. Taraftarların umutlarını kaybetmemesini istiyorum. Buralara nasıl getirdiysek devam ettirip şampiyon olacağız" diye konuştu.

Selçuk İnan, attığı güzel golle ilgili konuşmak istemediğini vurgulayarak, "Maçı kazanmış olsaydık çok şey söylemek isterdim. Şu an içimden bir şey gelmiyor. Çok mutsuzum. O golün mutluluğunu yaşayamadım" ifadelerini kullandı.

Hamit Altıntop: "Mağlubiyet gibi"

Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Hamit Altıntop ise 2-0 öne geçtikten sonra maçın 2-2 bitmesinin kendileri için mağlubiyet gibi olduğunu dile getirdi.

Önlerinde daha 10 maçın olduğuna dikkati çeken Hamit, şunları söyledi:

"2-0'dan sonra 2-2 olması mağlubiyet gibi. Üzgünüz. Her şeyi kötü konuşmamak lazım. Hatalarımız oldu ki skor 2-2 beraberliğe geldi. Gelecek maçlarda daha konsantre, daha hevesli oynayacağız. Bu ekstra motivasyon ve hırs yapacaktır. Öyle maçlara çıkacağız. İlk golü duran toptan yedik. Bu, takım olarak modumuzu düşürdü. İkinci şut da gol oldu. Hatalarımızın farkındayız, daha ayaktayız ve yarışın içindeyiz."

Orta sahada Selçuk İnan'a yakın oynamasıyla ilgili görüşlerini aktaran sarı-kırmızılı futbolcu, "Uzun sakatlıktan sonra oynamam öz güvenim için çok önemli. Selçuk ile iyi anlaşıyoruz" diye konuştu.

Umut Bulut: "İnanılır gibi değil"

Sarı-kırmızılı takımın maçtaki 2. golünü atan Umut Bulut ise gereksiz iki gol yediklerini söyledi.

Alınan beraberlikle ilgili "Çok üzgünüz, inanılır gibi değil" diyen Umut, "Üstün oynayıp, golü kovalayan ve pozisyonlara giren Galatasaray vardı. Anlamsız ve gereksiz iki basit gol yedik. Bugünkü maçta galibiyet sevinci yaşamak isterdim. 10 dakikada gelen 2 gol bizi olumsuz etkiledi. Kaybedilmiş 2 puan var, telafi edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz