Futbol

"İnanmadığımız bir penaltı"

21 Eylül 2014 Pazar 23:01 - Son Güncelleme 21 Eylül 2014 Pazar 23:04

Buruk, F.Bahçe'ye yenildikleri maçtaki penaltı kararının yanlış olduğunu savundu

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'ye 1-0 yenildikleri maçtaki penaltı kararının yanlış olduğunu savundu.

Buruk, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, sarı-lacivertli takım karşısında cesur oynadıklarını belirterek, "İnanmadığımız bir penaltıyla maçı kaybetmiş olduk. Futbolun içinde tabii ki bunlar var. Emeklerimizin karşılığını bazen alamıyoruz. Hakem maçın başında zaman geçirmeme anlamında 1. dakikada düdük çalıp kalecimizi uyardı. Biz cesur bir takım olarak buraya geliyoruz, aynı şekilde hakemlerin de cesur olarak maçları yönetmesini istiyorum. Fenerbahçe takımını kutlamak istiyorum. Çok iyi niyetliydiler, özverili oynadılar, kazanmak için her şeyi yaptılar. Oyuncularımı emeklerinden dolayı kutluyorum" diye konuştu.

Okan Buruk, her zaman saygı duydukları ve destek verdikleri hakemlerin kötü niyetli olduklarına inanmadığını ifade ederek, şunları söyledi:

"Aynı pozisyon bize olsaydı kesinlikle penaltı verilmezdi. Ben inanmıyorum penaltı olduğuna. Hakemlerimize bunu söyledim. Fenerbahçe kulübesine hiçbir hareketim olmaz. Onlara çok saygı duyuyorum. Fenerbahçe ile aramızda çok ekonomik farklar var. Bir de buna artı hakem faktörü eklendiğinde bu bizim için çok zor oluyor. Hakemlerin bütün statlarda cesur olmaları gerekiyor. Biz onlara güveniyoruz, destek veriyoruz. Biraz daha dikkatli olunması gerekiyor. Ucuz bir penaltıyla maçı kaybetmek istemiyorum tabii ki. Aynı şey bana gelseydi verilmeyecekti. Penaltıdan sonraki tepkim sadece bunaydı."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz