Futbol

İngiltere'den bir değil iki yıldız!

14 Haziran 2015 Pazar 16:33 - Son Güncelleme 14 Haziran 2015 Pazar 17:36

Gelecek sezon Devler Ligi'nde mücadele edecek olan F.Bahçe transferde iddialı...

Transferi bir an önce tamamlamak isteyen Fenerbahçe'de çalışmalar hızlandı. Sarı-Lacivertlilerin gündemindeki ilk isim Fransa'nın Lille takımında forma giyen Simon Kjaer... 26 yaşındaki Danimarkalı defans oyuncusuyla büyük ölçüde anlaşma sağlandı. Kulübünün istediği 8 milyon avro ise 6 buçuk milyona çekildi.

Fenerbahçe ile adı anılan bir diğer isim ise Nani... Yıldız futbolcuyu Pereira'nın iknaya çalıştığı ancak, Roma ve Benfica'nın da devreye girdiği öğrenildi. Fenerbahçe'nin gündemindeki diğer isimler ise John Obi Mikel, Rolando ve Mitroglou... Obi Mikel için Chelsea'nin 7 milyon avro istediği, Fenerbahçe'nin ise bu rakamı aşağı çekmeye çalıştığı belirtiliyor. Nijeryalı futbolcunun menajeri, oyuncunun Dubai kulübü Al Ain ile her konuda anlaştığını kulüpler arasında bonservis görüşmelerinin ise sürdüğünü açıkladı.

Geçen sezon Galatasaray'ın da istediği Rolando'nun ise Türkiye'de oynamaya sıcak baktığı belirtiliyor. Porto ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Rolando'nun bonservis ücreti 4 milyon avro.

Fenerbahçe'nin gündemindeki son isim ise, bu sezon Olympiakos ile şampiyonluk kupasını kaldıran 27 yaşındaki Forvet Mitroglou... Bonservisi Fulham'da bulunan Yunan oyuncunun, Pereira’nın takımına gelmekten büyük mutluluk duyacağı gazete manşetlerini süslüyor. Takımıyla 2018’e sözleşmesi bulunan Mitrogluo, bu sezon oynadığı 34 maçta rakip fileleri 19 kez havalandırdı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz