Futbol

İşçilerden Carlos'a sürpriz

15 Mayıs 2014 Perşembe 15:56 - Son Güncelleme 15 Mayıs 2014 Perşembe 16:36

Sivasspor antrenmanını izleyen işçiler, Roberto Carlos'a teşekkür etti.

Sivasspor'un antrenmanını ziyaret eden TÜDEMSAŞ işçileri, Soma'daki facia ile ilgili açıklamalarının ardından Roberto Carlos'a baret hediye etti

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in son haftasında deplasmanda Kardemir Karabükspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. 

İdmanı izlemeye gelen Türkiye Demiryolu Makinaları Sanayi Anonim Şirketi (TÜDEMSAŞ) işçileri, Soma'daki maden faciasında hayatını kaybedenlere verdiği manevi destek ve gösterdiği duyarlılık dolayısıyla Sivasspor teknik direktörü Roberto Carlos'a teşekkür etti. 

"Brezilya halkı işçiler için dua ediyor"

Sürpriz ziyaret için işçilere teşekkür eden Carlos, "Öncelikle buraya geldiğiniz ve beni ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederim. Böyle zorlu bir dönemde sizin için değil, meslektaşlarınız için değil, hepimiz için zorlu geçen bir dönem. Sadece Türkiye'değil, bu süreci tüm dünya ve özelikle Brezilya halkı yakından takip ediyor ve Brezilya halkı işçiler için dua ediyor. Bu ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum. Kalbimiz hem onlarla hem de sizinle beraberdir." dedi.

Demir Yol İş Sendikası İşçi Temsilcisi Çetin Yurtsever ise "TÜDEMSAŞ çalışanları adına Sivasspor yönetimine teknik heyetine ve sporcularına özelikle Carlos'a Soma'da şehit olan işçi arkadaşlarımızın kazasına göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı ve dualarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca maden işçimizin simgesi olan koruyucu baretimizi kendisine hediye etmek istiyoruz." diye konuştu.

Carlos'u duygulandıran hediye

Üzerinde Sivasspor logosu bulunan bareti alan Carlos, duygulandı.

 "Bu bareti tüm saygım ile saklayacağım,  Ayrton Senna'nın kaskının hemen yanına koyacağım" 

Bareti alan ve kafasına takan Carlos, işçilere teşekkür ederek, "Bu bareti tüm saygım ile saklayacağım. Benim evimde bir müzem var. Bunu oraya koyacağım. Orada bir çok ünlü futbolcu ve ünlü ismin eşyaları var. Bunu da formula yarışçısı olan ve yaşamını yitiren Ayrton Senna'nın kaskının hemen yanına koyacağım." diye konuştu.

Sivasspor antrenmanından dün bu kare yansımıştı

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz