Futbol

İspanyol basınından Burak iddiası

14 Ekim 2013 Pazartesi 09:32 - Son Güncelleme 15 Ekim 2013 Salı 16:35

Haberde, Burak Yılmaz'ın da yer aldığı ilginç transfer üçgeni oluşturuldu.

Ara transfer döneminin açılmasına henüz zaman olmasına rağmen, Avrupa basınında çıkan dedikodulara bir yenisi daha eklendi. İspanyol basınında yer alan bir haberde Burak Yılmaz ve Galatasaray'ın da adı geçti.

İspanyollar'ın iddiasına göre, Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun devre arasında Burak Yılmaz için girişimde bulunacağı belirtilirken, Galatasaray'ın ise bu gelişmeye göre bir bomba patlatabileceği öne sürüldü.

Wesley Senijder ve Didier Drogba'nın "Burak Yılmaz her takımda oynayabilir" sözlerine yer verilen haberde, Burak'ın Chelsea'ya transferinin gerçekleşmesinin ardından Roberto Mancini'nin istediği öne sürülen Real Madrid'li Karim Benzema için sarı-kırmızılıların girişimde bulunacağı ifade edildi.

Öte yandan Burak Yılmaz ve Karim Benzema ile ilgili bu iddiaların gerçekleşmesinin ardından Real Madrid'in de bir golcüyü kadrosuna katacağı belirtilerek ilginç bir transfer üçgeni oluşturuldu.

İspanyol ekibinin, Benzema ile yolları ayırmasının ardından uzun süredir gündeminde olan Liverpool'un Uruguaylı ismi Luis Suarez'in transferini gerçekleştireceği vurgulandı.

Kaynak: Sporx

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz