Futbol

İstanbul Başakşehir 6 maç sonra...

03 Ocak 2015 Cumartesi 22:41 - Son Güncelleme 03 Ocak 2015 Cumartesi 22:43

Fenerbahçe'ye 2 - 0 yenilen İstanbul Başakşehir, ligde 6 maç sonra yenildi.

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Fenerbahçe'ye 2-0 yenilen İstanbul Başakşehir, ligde 6 maç sonra mağlup oldu.

Ligde en son 9. haftada Beşiktaş'a 2-1 yenilen İstanbul temsilcisi, Fenerbahçe maçından önce oynadığı 6 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik almıştı.

Süper Lig'in 10. haftasında Çaykur Rizespor'u deplasmanda 2-0 yenen, ardından 11. haftada sahasında Bursaspor ile 0-0 berabere kalan İstanbul Başakşehir, 12. haftada Eskişehirspor'u deplasmanda, 13. haftada da Balıkesirspor'u sahasında 1-0'lık skorlarla mağlup etti.

14. haftada deplasmanda Sivasspor'u 2-0, 15. haftada da İstanbul'da Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'u 3-1 yenerek üst üste 4. galibiyetini alan lacivert-turunculu takım, 16. haftada Fenerbahçe'ye deplasmanda 2-0 mağlup olarak serisini devam ettiremedi.

6 maç sonra iki gol yedi

Ligde 15. hafta sonunda kalesinde sadece 6 gol görerek, Süper Lig'in en az gol yiyen takımı olan İstanbul Başakşehir, Fenerbahçe karşısında 2 gol yiyerek 8 gole ulaşmasına karşın unvanını korudu.

Ligde bu sezon sadece Beşiktaş'a 2-1 yenildiği maçta kalesinde 2 gol birden gören İstanbul temsilcisi, 6 maç sonra 2 gol yedi.

Kadıköy'de yine kazanamadı

Eski adı İstanbul Büyükşehir Belediyespor olan İstanbul Başakşehir, Süper Lig'de yine Kadıköy'de kazanamadı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda iki takım arasında oynanan 7 lig maçından 6'sını kazanan sarı-lacivertliler, bir kez berabere kaldı, rakibine hiç mağlup olmadı.

Taraflar arasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki ilk maç berabere bitti, son 6 maçı ise Fenerbahçe kazandı. Kadıköy'de Fenerbahçe 15, İstanbul Başakşehir ise 5 gol attı.

Semih Şentürk alkışlandı

Kariyerinin büyük bölümünü geçirdiği eski takımı Fenerbahçe'ye karşı ilk kez forma giyen İstanbul Başakşehir'in golcü futbolcusu Semih Şentürk, oyundan çıkarken alkışlandı.

Karşılaşmanın 69. dakikasında yerini Perbet'e bırakan Semih'i alkışlayan Fenerbahçeli taraftarlar, "Semih Şentürk" diye tezahürat yaptı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz