Futbol

İstanbul Başakşehir'de transfer

02 Temmuz 2014 Çarşamba 16:23 - Son Güncelleme 02 Temmuz 2014 Çarşamba 16:41

İstanbul ekibi, Moldovalı Epureanu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü, Rusya'nın Anzhi takımından transfer ettiği Moldovalı futbolcu Alexandru Epureanu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Başakşehir Stadı'nda düzenlenen ve İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Transfer Komitesi üyeleri Ahmet Ketenci ve Mesut Altan'ın katıldığı imza töreninde, stoper mevkinde forma giyen 28 yaşındaki Epureanu kendisini 3 yıllığına lacivert-turunculu renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde konuşan Ahmet Ketenci, teknik direktörleri Abdullah Avcı'nın isteği doğrultusunda transferi gerçekleştirdiklerini belirterek, "Moldova Milli Takımı'nın kaptanı olan Epureanu ile 3 yıllık sözleşme imzalıyoruz. Takımıza güç katacağını düşünüyoruz. Hem bizim için hem de oyuncu için hayırlı olsun" derken, Mesut Altan da iyi bir oyuncu transfer ettiklerini söyledi.

Alexandru Epureanu, futbol oynamak için çok iyi bir takıma geldiğini dile getirerek, transferinden dolayı mutlu olduğunu anlattı.

Bu arada İstanbul Başakşehir'in anlaşmaya vardığı Ferhat Öztorun ile ilerleyen günlerde sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz